Büyük ülke lisansı+ada ulusal lisansı -Platform normal denetim rutini

2024-08-25 13:09:42 金融资讯 要懂汇

Tüm yatırımcıların büyük uluslar+küçük ulusal lisansları olan birçok platform gördüğüne inanıyorum. Aslında, durum böyle değil!

Nedeni çok basittir.

Platformun sözlerini dinlemeyin!Kolayca inanmayın!Bu, kendi fonlarınızın güvenliği için çok zahmetli olabilir!Bugün, kardeşin sizi 2 tipik platform görmeye götüreceğini anlıyorum, oynamak büyük ülke lisansı+küçük ulusal lisans denetimi rutini ~

    Plotio Baili iyi

    Lisanslı şirketi kasıtlı olarak MT4 ile takas eden şirketi karıştırıyor!

    MT4 ile işlem gören şirket PlotiobullionLimited

    Hong Kong CGSEA1 lisansını alabilirsiniz, ancak Plotiobullion (H.K.) Limited

    Plotiobulllion (H.K.) Limited ve PlotiobullionLimity Bu aynı şirket gibi görünüyor, bu iki farklı şirkettir!

    Soruşturmayı anladıktan sonra, bu iki şirketin personeli aynı gruptur, ancak iki şirket arasındaki ilişki samimi olursa olsun, hukukta yasaldır!Yani tek bir açıklama var: kasıtlı olarak kafa karıştırıcı, yatırımcıları Plotiobullion (H.K.) llimited ve Plotiobultlimity'nin aynı şirket olduğunu düşündürmeye çalışmak!

    Başka bir deyişle, Hong Kong A1 plakası Plotiobullion (H.K.) Limited, bu da MT4'te gerçek bir işlemi olan PlotiobullionLimity değildir.İşlemleri olan şirketler denetimi kabul etmiyor!KavşakKavşakTehlike!Tehlike!Tehlike!

    MT5'te meydana gelen şirket St. Vincent'ta yer alıyor!San Vincent döviz işlemlerini düzenlemiyor!

    Plotio'nun resmi web sitesinden MT5'ten görülür.

    San Vincent'ta gerçekten kayıtlı şirketler olsa bile ne olamaz!Çünkü San Vincent, döviz işlemlerini hiç denetlemiyor!

      Kcmtrade Korkais

      Korka'nın resmi web sitesinde indirilen MT4 ve MT5'te, tüm işlem şirketleri: KohlecapitalMarketsLimited, Mauritius'a kayıtlı.

      (Korkis MT4 Ticaret Şirketi)

      (Korkis MT5 Ticaret Şirketi)

      Kerkkais, işlemler için büyük isim lisansları kullanmaz ve küçük ada ulusal lisanslarını kullanarak döviz işlemleri büyük lisansların ve hantal prosedürlerin sıkı denetlenmesi nedeniyledir.

      Mauritius üçüncü bir dış kaynak kullanımıdır

      Mauritius Finansal Hizmetler Komitesi'nin resmi web sitesi, kardeşimin bu şirketin plakasının yetkili olduğunu bulduğunu biliyorum!KavşakYetkili şirketin adı: CrediaInternationalManagementltd.

      CrediaTiaInterManagementltd, iş süreci dış kaynak kullanımı ve danışmanlık şirketi için bir finansal hizmettir!Öyleyse Mauritius'taki Korkis'in şirketinin üçüncü bir partili dış kaynak şirketi tarafından idam edildiği anlaşılabilir mi?Kavşak

      Bu şekilde, yatırımcının sermaye garanti katsayısı 0'dır!KavşakKavşakÇünkü yatırımcının fonlarının gerçekten denetime girip girmediğini bilmiyoruz ya da Korka'nın cebine girdiler!KavşakSonuçta, Korka'nın şirketi şirket adına işletildi!KavşakÇok korkutucu!Kavşak

      Bu iki platform daha ünlüdür, ancak aynı zamanda büyük ülkeler+küçük ulusal lisans denetimi rutinleri de oynarlar, böylece yatırımcıların fonları garanti edilmez.Sevgili yatırımcılar, platformun sözlerine kolayca inanmamalıdır.