Menkul kıymetler çukurunu hedefliyor, tartışmadınız: 24.000 dolarlık açık deniz ruh dizileri, köpeğe güveniyor, yatırımcılar doğrudan çukur babasını çağırıyor!

2024-10-18 9:17:00 资讯 要懂汇

Menkul kıymetler çukurunu hedefliyor, tartışmadınız: 24.000 dolarlık açık deniz ruh dizileri, köpeğe güveniyor, yatırımcılar doğrudan çukur babasını çağırıyor!

Son zamanlarda, Çinli bir yatırımcı, AIMS platformunda hakları savunma yolculuğunun uzun ve zor bir yolculuk olduğu haberini kırdı.

Bir yıldan fazla süren aralıklı çabalardan sonra, yatırımcının hesabındaki 24.000 ABD Doları, ayna çiçek ayı gibi hala ulaşılamaz.

Peki bu yatırımcıya ne oldu?Kavşak

2019 yılında yatırımcılar kader nedeniyle internette bir işletme yöneticisi ile ilişki kuracak ve daha sonra platformun ticaret dünyasına girecekler.

İlk başta, tüm ticaret faaliyetleri düzenli bir şekilde idi ve iş yöneticilerinin istifası, yatırımcıların finansman ikileminin başlangıç ​​noktası haline gelmişti.

Zaman Ağustos 2023'e itildi. Yatırımcı ilk kez 4.000 ABD dolarını geri çekmeye çalıştı, ancak sahne arkasının "onaylanması" için uzun bir beklemeyle karşılaştı ... isteksiz yatırımcılar, daha sonra art arda iki fon başlattı, ancak hepsi düştü aynı kilitlenmeye.

Platformun kayıtsız yanıtı karşısında, "Ajans finansmanı konusu nedeniyle hesaplar askıya alındı."

Yatırımcılar hem kafa karıştırıcı hem de çaresiz hissediyorlar ve hesaplarının neden bu tür anlaşmazlıklara katıldığını her zaman anlayamıyorlar;

Kabul etmek daha da zor olan şey, sorun var olsa bile, eski ajanın istifasının asla platformun sorumluluğu için bir bahane olmamasıdır.

Sonraki platformun kayıtsızlığı ve eylemsizliği, yatırımcıların haklarını savunma yolundaki bir kaydıdır.

Yatırımcılar, müşteri hizmetlerinin temsilciye ve müşteri yöneticisine sayısız kez ipuçları vermelerini istediler, ancak sanki bu yatırımcının kabusumiş gibi sadece boş "geri bildirimleri" değiştirdiler ve Dawn'ın şafakını asla beklemeyecekti.

Posta iletişimi?Ancak uçuruma taş atmak, dalgalanmaları karıştıramıyor, hava olarak incelike yanıt veremiyor.

Bir göz açıp kapayıncaya kadar, bir yıldan fazla geçti, Gericilik menkul kıymetleri sadece yatırımcıların ikilemini çözmekle kalmadı, aynı zamanda 24.000 doları unutulmuş bir hazine olarak ve soğukta sessiz hale getirdi Bu, yatırımcıların güvenini ve sabrını büyük ölçüde yok etmedi.

Yatırımcı hesabının makul ablukası daha da muhtemeldir, bu da insanların bu platformun bütünlüğünü ve sorumluluğunu sorgulamamasını ancak yardım edememesini sağlar.

Şimdi, AIMS Rongying Menkul Kıymetler'in en son gelişmelerine odaklanalım.

İlginç bir şekilde, ticaret ortakları da sessizce değişiyor gibi görünüyor -eski Alman güç tugayı Dortmund futbol takımından, bunun yerine İngiltere'nin devleri Tottenham futbol takımı ile el ele verdi.

Bu değişiklik yardımcı olamaz, ancak ronging menkul kıymetlerinin stratejik yönde veya pazar konumlandırılmasında ayarlanıp ayarlanmadığını tahmin edin.

Yukarıdaki şekilde gösterildiği gibi, 2024AIMS resmi web sitesinde:

AuricInternationalMarketGroup, birden fazla yargı alanında yetkilendirilmiş ve denetlenmiştir.

Auricinternationalmarketptyltd, Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu (ASIC) tarafından denetlenir ve Avustralya'da finansal hizmetler sunmasına izin verilmiştir, ancak yetkilendirme kapsamı ve sadece Avustralya sakinleri için sınırlıdır.

Yerli Finansal Hizmetler İdaresi tarafından denetlenen auricinternationalmarketlimited.

Daha sonra, gerçek kardeşi, Auricinternationalmarketptyltd, AICSTICE olarak adlandırılan AuricIntemlmarketptyltd adını buldu.(Böylece yerli müşteriler önce bu şirketi hariç tutar)

İkincisi, PC'nin işlem yazılımını ve cep telefonundaki MT4/5 sorgusunu indirerek, Rongying Securities artık Labuanfsa tarafından denetlenen sadece bir AuricinternationalMarketsltd'dir.

Bu yıl Mayıs ayındaki soruşturmada, gerçek kardeşi, bilgilerdeki gerçek işlemlerde kullanılan ronging menkul kıymetleri hedeflerin hala Vanuatu Finansal Servisi (VFSC) tarafından düzenlenen Auricinternationalmarketslimity olduğunu buldu.

Labuanfsa tarafından denetlenen AuricinternationalMarketsltd ile değiştirildi.

Amaçlar Ronging menkul kıymetler ışık hızının arkasına dönüşür, ne kadar bilinmeyen sırlar ve riskler gizlenir?

İnsanlar yardım edemez, ancak gerçek yüz ve ameliyat amacının şeffaflığı üzerine büyük bir soru işareti koyarlar!

Yukarıdaki şekilde gösterildiği gibi Labuanfsa'nın (Labuanfsa) resmi web sitesinin soruşturmaları sayesinde, AuricinternationalMarketslimite, FSA'nın düzenleyicisi altındaki parasal bir broker olan Moneybroker, bir STP yabancı broker.

STP Döviz aracılık statüsü kesin olmasına rağmen, maalesef açık deniz gözetiminin gölgesinde hala örtülüyor.Nawin FSA'nın açık deniz nitelikleri, insanları genellikle denetimlerinin sıkı ve etkinliğini sorgular.

Daha da endişe verici olan şey, bir broker sadece açık deniz denetimi çerçevesiyle sınırlı değil, aynı zamanda piyasa itibarının olumsuz bir değerlendirmesi eşlik ettiğinde, bu şüphesiz yatırımcıların finansal güvenlik ve ticaret deneyimi için ağır gizli tehlikeler koyacaktır.

Kötü Kelime -Out -Outh, opak operasyonların, müşteri hizmetleri kusurlarının veya tarihteki sermaye güvenliği sorunlarının, brokerleri seçerken yatırımcıların uyanık olması gereken kırmızı ışıklar olduğu anlamına gelir.

Bu nedenle, AuricinternationalMarkets'ler için, STP modeli ve Naman FSA'nın düzenleyici etiketine körü körüne güvenemeyiz.

Yatırım alanında, teminat her zaman kraldır ve zayıf itibarı olan ve açık deniz gözetimiyle düzenlenen brokerler için, yatırımcıların gereksiz risklere yakalanmamak için iki kez düşünmeleri gerekir.

Gerçek küçük ampuller, tüm yola dönün !!

Bir tane daha yeniden gönder, bir kişi daha az kandırılır!

Gerçeği ortaya çıkarın, sen ve ben hepimiz ayık erkekleriz !!

扫 Şikayet göndermek, kodu taramak

Mesaj alanı gerçeği inşa etmenizi bekliyor ~