[Röportaj] DXTRADE XT'yi ortaya çıkarın, All -Around White etiket ticaret platformu gelecekteki işlemlerin yeni bir trendine öncülük ediyor!Kavşak

2024-10-16 10:22:41 金融资讯 要懂汇

DxTradext nedir?

Komisyoncular ve kendi kendine işletilen şirketler için tüm bilgi verilen beyaz etiket ticaret platformu için listelenen menkul kıymetler ve türevler sunar: hisse senetleri, ETF'ler, seçenekler, vadeli işlemler, ortak fonlar ve tahviller.

DXTradext, bir bütün, sıfır stok ve nominal miktara sahiptir, oluşturulmuş opsiyon stratejisi ve ticaret simülatörüne sahiptir -endüstride çalışan işletmelerin kullanımı ve tercih ettiği.

Platform çözümü, marka ağları ve mobil işlem uygulamaları dahil olmak üzere mevcut aracı altyapısı ile sorunsuz bir şekilde entegre etmeyi amaçlamaktadır. Müşteri Yöneticisi.

DxTradext, mükemmel performansı ve işlevi ile tanınır.Son ödüller şunları içerir:

En İyi Ticaret Platformu, Fintech Atılım Ödülü 2024 2024

En İyi Market Simülasyon Çözümü, TradingTechinsightAwardSeurope2024

En İyi ETF İşlem Çözümü, TradingTechinsightAwardSeurope2024

DevexpertsSolutionsIELIMITED, Devexperts TM, DxTrade TM ve DXFEED TM, DevexpertSolutionsIelited veya bağlı ortaklıklarına aittir.

Devexperts, herhangi bir yatırım tavsiyesi veya aracılık hizmeti vermeyen yazılım ürünleri ve hizmetleri sağlayan bir yazılım şirketidir.

Devexperts 2002'den beri bir ürün BT şirketi.

Temel iş uzmanlığı bir ticaret platformu, listelenen menkul kıymetler ve türevler için dxTradext, kapalı varlıklar için dxtradecfd ve kripto para için dxtradecrypto'dur.

DxTradext'in hikayesini derinlemesine anlamak istiyorsanız, lütfen zehirli dil Jun ile iletişime geçin, tüccarlar sağlayan markanın arkasındaki hikayeyi açıklayacağız.

İster acemi bir yatırımcı ister deneyimli bir tüccar olun, siyah platformu ayırt etmenize ve fonların güvenliğini sağlamanıza yardımcı olmak için size güvenilir bilgi desteği sağlamayı taahhüt ediyoruz.