Bu aracılık OWM sorunlarının kötü niyetli manipülasyon kayma noktalarından şüpheleniliyor!

2024-10-20 10:50:21 金融资讯 要懂汇

Kayma noktası, işlem sırasında müşteri tarafından verilen belirlenen işlem fiyatının gerçek işlem fiyatından büyük ölçüde farklı bir fenomen olduğu bir fenomeni ifade eder.Bu, bazı sorunlu platformlar için operasyonel bir fırsat buldu. Tüccar yeniden onaylandığında, tüccar, tüccar doğrulandığında, tüccarın tüccar yeniden onaylandığında, tüccarın yeniden onaylandığında tüccarın yeniden onaylandığını yeniden onayladığını yeniden onaylıyor. Tüccar yeniden onaylandığında, tüccarın tekrar onaylandığını onayladığını teyit eder.Teorik olarak, pozitif ve negatif kayan noktaların olasılığı aynı olmalı, yani tüccarın geliri veya slayt noktasından kaybı şansı eşittir.Bu nedenle, sorun platformunun kötü niyetli manipülasyonunun para ve büyük kayıplar kaybetmesinin nedeni olabilir!

Bugün, kardeşin kayar noktaları kötü bir şekilde manipüle ettiğinden şüphelenilen bazı platformları özetlediğini anlıyorum.Kavşak

1.KCM Korka

Kurban Bay A, işlemin Korkai platformunda gerçekleştirildiğini ve eğilimin bir slayt noktası yapmaktan şüphelenildiğini söyledi.

Peki Korkais neden yapay olarak üretebilir?Çünkü Korai'nin kendi ticaret platformu var!

Giriş bağlantısını Korkas'ın resmi web sitesinde bulabilirsiniz.KavşakResmi bağlantı giremese de, doğrudan gönderilebilecek bir kurulum paketi olduğunu göz ardı etmez!KavşakHerkes temkinli ve temkinli olmalı!KavşakVe sadece bu siyah platformlarda, brokerler kaygan noktayı özgürce kontrol edebilir, ticaret kurallarını değiştirebilir ve şikayet etmenize izin verebilir!Kavşak

2. Aracılık OWM

Platform ciddidir ve MT4'teki gerçek işlem Vanuatu'da bulunur.

OWM'nin resmi web sitesinde indirilen MT4'ü açın, OWM'nin MT4'teki gerçek ticaret şirketi adlarının Orientalwealthmarketsliumited olduğunu görebilirsiniz.

Vanuatu'da Orientalwealthmarketsliptited'in kayıt bilgilerini bulabilmenize rağmen, 14 Mart 2023'te güncellenen denetim şirketleri listesinde Orientalwealtslimitd!

Başka bir deyişle, Orientalwealthmarketsited şimdi Vanuatu VFSC'nin denetimini kabul etmiyor.

3. Aracılık XS

Bu web sitesi, XS Self tarafından geliştirilen platformun "hizmet tanıtımı" dır!MT4 ve 10.000'den fazla araç ne olabilir!Tam siyah teknoloji platformu, çeşitli sorunları çözmek için teknolojiyi kullanabileceğini iddia ederek yatırımcıların iletişim bilgilerinin çeşitli iddialarının arayüzüyle doludur!Kayıt için yatırımcıların büyük miktarda kimlik bilgilerini doldurmanız gerekir!

Neden bu kadar itaatkar?Bu nedenle, yatırımcılar XS ile ticaret yapmak istediklerinde, bu resmi web sitesini yatırımcılara "en iyi teknoloji, en iyi ekip" ve böylece yatırımcıları paraya götürebilecekleri açıktır. Ve yatırımcıların sürgülü noktasını değiştirin ... Kendi kendini geliştiren yazılımın risk faktörü çok büyük!Ayrıca yazılım geliştirme uzmanı ekipleri var!Hatta denetim bile yok!

Aslında, kardeşin burada bir özet yapabileceğini anlamak, kaygan noktaları kendinden geliştirilmiş platformun sorun platformuyla manipüle etmek ve ondan fayda sağlamak daha kolaydır!Böylece herkes, kendini geliştiren platformun en iyisi olduğunu görebilir!KavşakHUI uygulamasında kendi kendini geliştiren platformda birçok makale olduğunu anlamak için, onu görmek için uygulamaya gidebilirsiniz!Kavşak