Gerçek Kardeş, EddidFinancial'i araştırmak için çevrimdışı

2024-10-24 0:46:29 金融资讯 要懂汇

Çevrimdışı Gerçek Eddidfinancial

Son zamanlarda, EddidFinancial Ed Financial Müşteri Casino için şikayet sayısı arttı: Marj ödemeden ve mevduat ödemeden, depozito iki katına çıkarmadan, para ödeyemezsiniz, para ödeyemezsiniz, vb.

Böyle yaygın bir şirketin ölçeği nedir?Yoksa ofis konumundan düştü mü?Gerçek kardeşin herkes için bir saha denetimi yapması gerekir.

1. Yardımcı Finans'ın adresi var

Ed Finance, 2015 yılında Hong Kong'da kuruldu ve New York'ta az sayıda yerel lokasyona sahip.Gerçek bunu gerçekten tarif ediyor mu?

Resmi web sitesini kontrol edin, resmi olarak ilan edilen şirket adresi: Citic Binası, No. 1, Tianxin Binası, Merkez, Hong Kong.

Gerçek Kardeş, ED'nin resmi web sitesi tarafından tarif edilen Citic Binasına geldi ve ED Finans Ofisi'nin gerçekten burada alt kattaki su işareti aracılığıyla burada olduğunu ve adresin resmi web sitesi açıklamasıyla uyumlu olduğunu doğruladı.

Personelden, randevu almak için randevu almam gerektiğini sordum. yapı.

İkincisi, ED Finansal Lisans

Su işaretinde üç ED şirketi var:

EddidFinancialLimited Edd Financial Holdings Co., Ltd.

Eddidsecuritiesand vefuturimited edd

Eddidcapitalimited Edd Capital Co., Ltd.

Gerçek Kardeş, Hong Kong SFC'nin resmi web sitesinde buldu

1. EDIDFINANCIALIMITY düzenlenmez.

2. EDDIDSECURITITIESSandfutureslimited, izlenecek bir lisansa sahiptir ve döviz işlemlerinden yararlanabilir.

3. EDIDCapitalImited lisanslar tarafından denetlenir, ancak yalnızca menkul kıymet işlemleri gerçekleştirilebilir.

ED'de işlem görürseniz, hangi şirketin şirket olduğunu onaylayın ve işlem konusunun lisans denetimi olup olmadığını görün.

Yukarıdakilere ek olarak, The Truth Brother ayrıca bir Edjin Industry Co., Ltd. için bir lisans buldu, bu da bu şirketin lisansı olmasına rağmen, Golden Point Presious Metals Co., Ltd. olarak yeniden adlandırıldı, ancak kullanılamaz döviz işlemleri için ve sadece değerli metal işlemler için kullanılabilir.

ED'de ticaret yaparsanız, kafanız karışmamaya dikkat edin.

3. Ed'in Kendini Geliştirilmiş Ticaret Yazılımı

EddidFinancial'ın resmi web sitesi kendi yazılımını gösterir, biri Stop Yatırım Platformu Eddidone ve diğer profesyonel seviyeli vadeli işlemler yatırım yazılımı Eddidlite/Eddidpro.

Önceki makalede, kendiliğinden geliştirilen işlem yazılımlarının dezavantajları tamamen korunmasızdır. Hemen yenecek ve iyileşemezsiniz, çünkü gördüğünüz bilgiler platformun size göstermek istediğidir.

Herkes kendiniz yargılar.Burada birlikte iletişim kurun, sektördeki en son gelişmeleri anlayın ve Yıldırımdan Kaçın!