Döviz aracılık kahramanı lisansları, herhangi bir denetim güvenliği olmadan hilelidir.Kavşak

2024-10-15 1:32:56 资讯 要懂汇

Pek çok menkul kıymet firması kahramanı ya sahte mi yoksa iptal edildi mi?Bir sonraki saniyenin para ödemek için kart yatırımcısı olduğunu hissediyorum!

  

Dedektif, Dış Ağda Kahraman hakkında birçok şikayet olduğunu buldu, ancak yerel ağda hiçbir şey yok.Çin halkının parasını aldatmak için her şey yapılabilir!

Kurban yatırımcısı, başkalarının tanıtımı yoluyla 2.000 dolara kahramana girdiğini ve sonucun daha önce sadece 10 ABD doları kaldığını söyledi, bu yüzden platform için platforma başvurdu, ancak platform minimum 500 ABD Doları depozitosunu geri çekti. ve 500 dolarlık standardı geri çekmeyi reddetmeyi reddetmeyi reddetti ve kurban yatırımcının altının talebini reddetmeyi reddetti.

Resmi web sitesi MT4 ve Düzenleyici Lisans'ın üç perspektifinden kahramanın ne yaptığına bir göz atalım!

1. Resmi Web Sitesi

Dedektif iki kahramanın resmi web sitesini buldu:

Yerel resmi web sitesi: http://www.heroli.com/cn

Yabancı resmi web sitesi: https://heroli.com/

Bu web sitelerinden yanlış bir şey buldum:

Yabancı resmi web sitesi aslında çok fazla Çince kullanıyor.Sadece bir gerçek var!Bu arkanın arkasında olan tüm Çinliler!Bu, Çinlilerin sadece Çinlilere yalan söylediği bir şirket!

2. MT4

Bir platformun düzenleyici lisansını kontrol etmek istiyorsanız, öncelikle şirketin adının MT4'teki adının ne olduğunu bilmelisiniz!Yalnızca MT4'teki gerçek işlemde bulunan şirket, denetim doğru ve etkili olabilir!

1. Kahramanın MT4 beyaz bir etikettir ve MT4 gerçektir

2. Kahramanın MT4'te işlem gören şirkete Herocapitalpty Limited adı verildi

     

3. Düzenleyici Lisans

Üçüncü -Party web sitesinde şirket, herocapitalptylimited adlı dört şirkete ve web sitesine dahil olmayan bir şirkete ulaştı.Hong Kong, Kıbrıs, Kanada, Avustralya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan Herocapitalptylimited adında 5 şirket bulunmaktadır.

Kahramanın resmi web sitesinde, Kanada ve Avustralya'nın ikili denetimi olduğu açıklandı.Kahramanın denetimi kimdir?Onları tek tek kontrol edelim!

Kanada

Kahramanın Kanada'da Herocapitalptylime adlı bir şirketi var, ancak bu yararlı değil!

Kanada döviz işlemlerini düzenlemediğinden, Kanada yalnızca çevrimdışı döviz borsasına izin verir.Gelecekte, yatırımcılar Kanada'da olduğunu iddia eden bir platform görecekler.

     

Avustralya

İlk olarak, kahramanın ASIC'in AR lisansını aldığı rakamdan görülebilir.AR lisansının altın içeriği olmadığı söylenebilir ve Hero ASIC'in denetimini doğrudan kabul etmez!AR lisansı ndfinanceptyltd tarafından kahramana yetkilidir, sırayla ASIC'yi bildirirken, kahraman ndfinanceptyltd tarafından denetlenir!

İkincisi, tüm ndfinanceptyltd iptal edildi.AR lisansınız hala etkili olabilir mi?

         

Amerika Birleşik Devletleri

ABD denetimini kabul etmek sahte!Herocapitalptylimited bir NFA üyesi değildir ve FINRA ABD Finansal Denetim İdaresi bu şirket hakkında bilgi alamaz!Ve Herocapitalptylimited şimdi iptal edildi!

Buna ek olarak, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki döviz düzenleme lisanslarının kaydedilmesi çok yüksektir.Herkes gözlerinizi kirletmeli!

Hongkong

Hong Kong'da, herokapitalptylimited olarak adlandırılır, ancak döviz işlemleri yürütme nitelikli değildir!Sadece sıradan kayıtlı şirketler veya finansal olmayan şirketler!

Kıbrıs

Birincisi, Kıbrıs'ta herokapitalptylimited, bu şirketin olmadığı açıktır!

İkincisi, Kıbrıs'ta Herokapitalptylimited'de yasal kişi aslında Çin!KavşakZhengxiaoda, ilk bakışta Çinlilerin adı!Önceki resmi web sitesi koduna dayanarak, çok sayıda Çinli olan dedektif, bunun Çin insanlarını terle aldatan siyah bir platform olduğuna daha fazla ikna olmuş!