Siyah platform Xs.com Boş Shell resmi web sitesi yatırımcıları düzenleyici teknoloji şirketleri olmadan altına girmeye teşvik ediyor!Birden fazla denetim ve sigorta iddiası aslında suda balık tutuyor!

2024-09-10 9:27:04 资讯 要懂汇

Siyah platform Xs.com Boş Shell resmi web sitesi yatırımcıları düzenleyici teknoloji şirketleri olmadan altına girmeye teşvik ediyor!Birden fazla denetim ve sigorta iddiası aslında suda balık tutuyor!

XS'den bahsetmişken, en son açıklanan platform anormallikleri sorunudur ve yatırımcıların fonları yutulur, ancak iddia edemez.

Dedektif, son aylarda XS'nin maruz kalmasının da arttığını ve içerikten bahsedildiğini buldu.Bundan sonra platform, ilgilenilmez, tazminat ve diğer konulardan kurtulmaya çalışır.

Arama, XS'de veri anormallikleri ve iddiaları reddetmeyi reddettiğini bulabilir.

Xs.com'un bir döviz komisyoncusu olduğunu ve 2009 yılında Avustralya'da kayıtlı olduğunu ve özellikle döviz, hisse senetleri, endeksler, metaller, enerji, vadeli işlemler ve kripto para birimleri gibi finansal türevler için ticaret hizmetleri sağlayan biliyoruz.

XS'de 3 web sitesi var, ancak içerik çok farklı:

Resmi Web Sitesi A [XSMarkets] https://www.xsmarkets.com/

XSMarkets'in resmi web sitesi esas olarak bir işlem stratejisidir ve resmi web sitesinin altındaki talimatlarda, CYEH Luste Menkul Kıymetler Ticaret Konseyi (CYSEC) tarafından yetkilendirilmiş ve düzenlenen HE386563 olduğu ve lisans olduğu açıklanmaktadır. sayı 412/22'dir.

Resmi Web Sitesi B [XSPRIME] https://xsprime.com/

XSprime'ın web sitesi daha az içeriğe sahiptir ve şimdiye kadar 2023'ün başlarında güncellenmeyecektir.Bu web sitesinde XS, XSPrimeltd'in Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu (AFSL No. 374409) tarafından düzenlenen bir finansal hizmet şirketi olduğunu iddia ediyor.

Resmi Web Sitesi C [xs.com]: https://www.xs.com/en/

Bu [Xs.com] 'ın resmi web sitesi Çin'i basitleştirdi.

Xs.com'un ana sayfasında, yatırımcı fonları için sözde bir garanti sigortası görebiliriz.

Bu sigorta sertifikasında, bu sigorta XS sigortalı olduğunu görebilirsiniz: xsltd.

Sigorta Dönemi: 10 Ekim 2023 - 9 Ekim 2024 (bu iki gün dahil).

Sigorta Türü: Döviz brokerleri için sivil sorumluluk sigortası poliçesi.

Bu sigortanın amacı, döviz brokerlerinin kariyer ihmali veya yanlış davranışlar nedeniyle üretebileceği finansal riskleri korumaktır ve yatırımcıların fonlarının güvenliğini sağlamak değildir.

Bu web sitesinde verilen Dedektif İndirme, bu web sitesinde yatırımcılarla gerçek işlemler bulan XS Fintech Co., Ltd.

Resmi Web Sitesi D [XSfintech]: https://www.xsfintech.com/

MT4/MT5 platformunda XS tarafından kaydedilen bilgiler aracılığıyla Detective, XS'nin dördüncü alan adını buldu: [https://www.xsfintech.com/] yatırımcılarla işlem gören bir teknoloji şirketidir.

Ve yatırımcılarla gerçekten işlem gören bu web sitesi belirsiz!Yatırımcılar için doğrudan risk istemlerini, bölgesel kısıtlamaları, yasal terimleri ve diğer önemli bilgileri göstermedi. .

XS, yatırımcıların "ısırmasını" bekleyen bir kabuk web sitesi mi?

Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu Siparişi [No. 204] Madde, yatırımcıları hesap açmaya veya ona yayılmamalı, yatırımcıların yanlış bilgilerini yanlış yönlendirmemeli ve yatırımcıların gelirine veya tazminatına taahhüt etmemelidir.

Buna ek olarak, XS, yatırımcıları sadece bir hesap açmaya teşvik etme şüphesine sahip olmakla kalmaz (farklı ülkeler ve politikalar altındaki düzenleyici kurumların sayısı).

Yukarıda biliyoruz ki, yatırımcılarla gerçek bir işlemi olan bir şirket olan [XSfintechltd] XS Financial Technology Co., Ltd.

Ancak, XS düzenleyici ekranda [xsfintechltd] yok.

Dedektif, [Xsmarketsltd] adlı varlığın gerçekten CYSEC tarafından izlenen bir şirket olduğunu bulabilir.

Ayrıca, CYSEC Düzenleme Ajansı'nın üst sınırı: 30: 1 (ana para birimi çifti), 20: 1 (Major Dışı Para Çifti).XS, yatırımcılarla işlemi gerçekten işlem gören Kıbrıs Şirketi [XSFIntechltd] 'nin düzenlenmediğini gösterebilen 1: 2000 fazla kaldıraç açabilir veya: Kalabalık (Müşteri) gerçekten CYSEC düzenleyici denetim müşterilerine tabi değildir.

Özetle, Xs birden fazla denetim gösterse de, MT4/MT5, Cyprus Kayıtlı Fintech şirketini [XSFIntechltd] kullanıyor. Sue, kişiyi görmezden gelin ve bilgileri doldurmak ve teması almak için yatırımcıları kullanın ve daha sonra yatırımcıları kavşak şirketleri ile ticarete teşvik edin.Dedektif Toplama Siparişi !!

Bu haberi paylaşın, her kişi ileriye doğru, günah bir noktadan daha az yayılacak ~

Beklenirse, patlayacak.

探 Kodu doğrudan dedektif arka plan üzerinden tarayın, ulaşmak için bir mesaj bırakın ~

Dedektif akıllı gezinme olursa,

Bu adalet dedektifine izin vermek için "gibi" ve "izlemek" isteyebilir,

Yolu aydınlatmaya devam edin ~