Hirosefinancial • Su Ordusu Kazanan Oran Sağ ve Siyah Beyaz.Kavşak

2024-09-23 22:27:06 资讯 要懂汇

Hirosefinancial huilaisai (bundan böyle Huilai olarak anılacaktır) 2010 yılında kurulmuştur. Merkezi Londra, İngiltere'de bulunmaktadır ve Japonya, Malezya ve Hong Kong'da şubeleri vardır.

Yukarıdaki şekilde gösterildiği gibi, resmi web sitesinde yayınlanan düzenleyici bilgilerdir:

Hirosefinancialukltd.

Hirosetusyoinc.

HirosefinancialMyltd.

İnternette birden fazla resmi web sitesi URL'si var, ilk önce bu resmi web sitesinin çalışmasına bakalım ~

Re url 1 http://cn.hiroseuk.com/ artık alan adı bilgilerini sorgulayarak, bu resmi web sitesinin alan adı 31 Ocak 2011'de kaydedilmiştir. Kayıtlı kişi Malezya şirketidir.

Bir Çince web sitesi: http://sys.hirose-financial.com/ Hong Kong Şirketi tarafından kayıtlı.

Yabancı bir web sitesi: https://www.hiroseuk.com/ Malezya tarafından kaydedildi ve 31 Ocak 2011'de kaydedildi.

Şu anda, keskin bir göz gücü olan herkes, Huilai'nin yabancı resmi web sitesinin alan adı kayıt şirketi bilgilerinin resmi web sitesinin alan adı tescil ettiren bilgileri ile tutarlı olduğu fark edildi.

Muhtemelen, bazı insanlar Huilai'nin farklı resmi web sitesini merak ediyor. hiroseuk.com/ aç mı?Kavşak

Gerçek kardeşim herkese açıklamaya geliyor ~

Bu durumun birkaç olası nedeni olabilir:

● Sub -alan adı yapılandırma sorunu: cn.hiroseuk.com ve www.hiroseuk.com, aynı alan adı hiroseuk.com ise farklı alt alan adlarıdır. -Düzenli olarak analiz edememek veya erişememek.

● Bölgesel kısıtlamalar: Bazı web siteleri, ziyaretçilerin coğrafi konumuna göre erişimi sınırlayabilir.Örneğin, cn.hiroseuk.com sadece Çin anakarasındaki kullanıcılar için açık olabilirken, www.hiroseuk.com tüm bölgelere açıktır.

● Sunucu Sorunu: CN.Hiroseuk.com tarafından işaret edilen sunucu hatalı veya korunuyorsa, etki alanı adına normal olarak erişilemez.

● Ağ Sorunu: Bazen ağ sorunları da bir alan adının erişememesine neden olabilir.

Yukarıda, gerçek kardeşin kişisel görüşü.

Ayrıca, yeni kayıtlı başka bir resmi web sitesi var. 10 Nisan 2023'te kayıtlı.

Huilai'nin değerlendirilmesi için herkes farklı görüşler veriyor, bu yüzden doğru ve yanlış mı?KavşakHuilai Ticaret Şirketi'nin bilgilerine bir göz atalım ~

Huilai ticaret platformunu kontrol ederek, Huilai tarafından gerçekten kullanılan şirketin Hong Kong şirketi HiroseFinancialImited olduğunu görebilirsiniz.

Yukarıdaki şekilde gösterildiği gibi, Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşler Denetimi Komitesi'nin (SFC) resmi web sitesinde, HiroseFinancialImited'in lisanslı bilgileri bulunamadı, ancak şirketin kayıt bilgileri Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nin kayıtlı web sitesinde bulundu. Hükümet Şirketi.

Dolayısıyla, şirketin sadece kayıtlı bir şirket olduğu ve ilgili bir lisans olmadığı açıkça söylenebilir!KavşakKavşak

İlgili lisansları olmayan bir Hong Kong şirketi olan HiroseFinancialimitd, işlem görüyor.Çin'de, finansal piyasaların operasyonu ve denetimi katı yasalar ve düzenlemelerle kısıtlanmıştır.Kavşak

İkincisi, bu tür işlemlerde bir garanti yoktur, çünkü ilgili denetim ve garanti önlemleri yoktur.Hatta fonların kötüye kullanılması ve çalıştırma gibi ciddi sorunlar olabilir, bu da yatırımcıların kansızlığına yol açar.

Buna ek olarak, MT4 ticaret platformuna ek olarak, Hui Lai'nin kendi kendini geliştirmiş bir ticaret platformu var.

Kendini geliştiren ticaret platformu genellikle ilgili kurumlar tarafından düzenlenmez, bu da yatırımcıların finansman güvenliğinin etkili bir şekilde garanti edilemeyeceği anlamına gelir.Tüccarlar, platformda manipülasyonda sık sık kaydırmalar gibi uygunsuz işlemler yapabilir ve yatırımcılar genellikle zamanla tespit edemez ve yanıt veremezler.İkincisi, kendini geliştiren ticaret platformlarının şeffaflığı genellikle düşüktür.Yatırımcılar, fonların nerede olduğunu doğru bir şekilde anlayamaz, hatta satıcının ticaret için düzenli denetimi olan bir şirket kullanıp kullanmadığını belirleyemez.

Bu bilgi asimetrisi yatırımcıların riskini artırır ve yatırımcıların haklarını ihlallere karşı daha savunmasız hale getirir.

Bunun gibi aşırı platformlar, daha önce bulduklarımız, Supvision sorgusu web sitesinde övgüde bulundu.Kavşak

Özetle, hirosefinancial, hirosefinancialimited'de kullanılan bir şirket olan HiroseFinancialimited, başka bir ticaret platformu denetimi bilgisi kullanılmazsa, kayıtlı bir şirkettir. ve fonların geri dönmesi muhtemeldir!KavşakKavşak

Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak isterim.

Lütfen gözlerini aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var,

Lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

Sorgu platformu, şikayet, daha fazla bilgi

Uygulamayı anlamak için lütfen uygulamayı indirin ~

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını, şikayetleri açıklayın,

Haber yapmak için bir dedektif qq eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif: 3464399446 Gerçek: 31476777259

Zehirli Dil: 2389671330 Kardeş: 2124228721