HUI: DRCFX'i finanse edin, bu uzun patlama platformları ve yatırımcılar çukura adım atın!

2024-09-06 4:38:43 金融资讯 要懂汇

Yüksek karlara yardımcı olamayan ve genellikle pırasa kesmeye geri dönen birçok Thunder platformu var.Ve ön konunun bunu kolaylaştırması için bir platform var.KavşakBugün, Brother'ın iki omurga platformu getirdiğini biliyorum, herkes uzak durmaya dikkat etmeli!KavşakŞimdiye kadar kandırılan birçok yatırımcı var!Kavşak

1. Dbgmarkets kalkan bo

Son zamanlarda, HUI arkadaşları, birkaç yıl önce bilen Dbgmarkets shunbo sorununa geri döndü. Ve hasat pırasa geri döndü, son zamanlarda gerçekten bir şey patlamasını beklemiyordum!

   

Huiyou'nun sohbet geçmişi geri bildirimlerinden, Dunbo'nun altına girmesine izin vermediğini ve aynı hesap transferinin aktarılamayacağını görüyoruz ve sonuç olarak müşteri kaybettikten sonra sorumlu değil. para.Hiçbir sorunla ilgilenilmez ve telafi edilmez, insanlara geçmiş parayı hatırlatmak zordur!   

   

Huiyou'nun bir milyondan fazla sayısı, bu sayı çok büyük. Fonları fondan çıkar.Bu tür bir ustabaşı için mümkün olan en kısa sürede uzak durun.   

2. DRCFX'i finanse edin

Son zamanlarda, Huiyou DRCFX ile bir danışma aldı.Drcfx, zaten işletildi mi?Yoksa DRCFX'in rehabilitasyon yapmasını istediğim başka bir sahte var mı?

Bunun 2022'de büyük bir DRCFX seri gök gürültüsü olması gerekiyor.

 

2018'de DRCFX Haihui International, Exchange Circle'da özel "küresel ilk döviz sigortası ticaret modeli" ile dikkat çekti, çünkü güçlü propaganda "sigorta işlemlerine" saygı duydu. Döviz stratejilerini nasıl bileceğinizi bilmeseniz bile, bir "sigorta işlemi" garantisi olduğu sürece, kesinlikle istikrarlı bir kazanç elde edecektir.

Aslında, Ponzi dolandırıcılığından ayrılamaz. daha da büyüyorlar.Oyuna girdikten sonra para ödemek imkansızdır.     

Olayın zaman çizelgesi Ağustos 2020'ye döndü

DRCFX Haihui International'ın yetkilisi aniden bir bilgi bildirimi yayınladı: sunucunun bulunduğu makine odası binasındaki yangın nedeniyle, güç kaynağı ekipmanı başarısız oluyor, hattın kesintiye uğradığı ve şu anda onarılmasına neden oluyor ve çalışma süresinin yeniden başlaması onaylanmak.   

Şu anda, yatırımcılar derhal resmi web sitesini açtı, ancak çok geçti ve resmi web sitesi çöktü ve URL açılamadı.

Finansman her zaman bazı bilgisayar korsanları, veri kaybı, doğal afetler ve veri veya "zorla" dondurulmuş yatırımcı hesapları ile ilgili diğer nedenler bulacaktır.

Bundan sonra, bazı yatırımcılar "Cut Pruks" ile karşılaştı ve donma hesaplarına yutuldu ve büyük platformlar DRCFX Haihui International'a dikkat çekmeye başladı.

Ve geçen yıl Ağustos ayında, DRCFX Haihui International'ın bir platformu olan DRC tekrar patladı!Üçüncü polis memuru, dolandırıcılık davasını bildirdi ve muhabir, arkadaşlarıyla birlikte, para ödeyemeyen diğer birçok kurbandan bahsetmemek için DRC hesabına girmek için 2.08 milyon hesaba girdi.   

      

DRCFX'in selefi DRCFX Haihui International'ın seri patlaması DRCFX Haihui International güvenini kaybetti, ancak DRCFX ve DRC hala şehirde aktif!

Önceki konulara sahip bu platformlar bir süre açgözlü olmamalıdır, tamamen inanılırlar!KavşakHepsi bariz cevaplar!