ACY Securities, döviz denetimi olmadan San Vinson'un özel kartlarında ulusal olmayan hesaplar açacak!

2024-09-19 17:01:57 资讯 要懂汇

Son çılgın hasat fonları.

Bugün birçok siyah platform tarafından etiketlendi.

ACY Securities resmi olarak Avustralya'nın Multi -Asset çevrimiçi ticaret sağlayıcılarının en hızlı gelişmesinden biri olduğunu iddia ediyor.Yatırımcılara rock yürütme verimliliği, mükemmel teknik hesap yönetim sistemleri ve yüksek kaliteli eğitim kaynakları kadar ultra düşük maliyetli işlemler sunuyoruz.

Şirketin tanıtımı başını ve tao'yu yazmaktır.

Önce plakaya bir göz atalım.

Acysecurtiesptyltd ('Acyau') Avustralya (ASIC), Yetkili Sayı: 403863 tarafından yetkilendirildi ve düzenlendi

Acycapitastralalallc ("ACYLLC") San Vincent ve Grennadin (SVGFSA) tarafından yetkilendirilir ve denetlenir, Yetkili Numara: 2610

1. Lisans

1. Avustralya Lisansı

Zehirli Dil Jun Jun, AcysecuritiesPtyltd'in gerçekten Avustralya'nın resmi web sitesinde denetlendiğini ve lisansın sağlayabileceği finansal hizmetler içeriğinin türevleri (finansal türevler) ve seaxchangeContracts'ı (döviz marjı) içermesi gerektiğini ve perakende müşterilere de sağlanabilir. (perakendecilik için), yani perakende yatırımcılar, bu nedenle bu lisans Avustralya'nın tam lisansı.

2. Sheng Vinson'un Özel Lisansı

Zehir Dili, SVGFSA'nın resmi web sitesinde Acycapitastralalalalalalc'ı buldu, ancak San Weison'un özel lisansının kendisi döviz tarafından düzenlenmiyor, bu nedenle bu lisans yatırımcılar için işe yaramaz.

Ve Acapitastralalalc, Wilfredservicesltd'nin bir ajansı şirketidir.

Yetkili sadece ana şirketi doğrudan denetleyeceğinden, ajans sadece WilfredServicesltd tarafından denetlenebilir.

İkincisi, Australian olmayanlar sadece lisanssız bir lisans altında sürebilir

ACY Securities resmi web sitesi, Avustralya (ASIC) lisans denetimi altında sadece Avustralya sakinlerinin hesap açabileceğine ve Avustralyalı sakinlerin yalnızca SVGFSA gibi olmayan borsa denetimi hesapları altında açılabileceğine dair bir mesaj görüyor.

Bu nedenle, Avustralyalı sakinlerin fonları olmadığı sürece, denetlenmeyecek ve hiçbir garanti yoktur ve daha sonra San Vinson'daki fonları hasat etmeyecektir. cezalandırılın ve pırasa hasat edebilir.

3. MT4 Real Trading Company'nin lisansı yok

MT4'teki gerçek işlem Acycapitastralalalc'dir, ancak kayıtlı yer Vanuatu'yu gösterir.Yetkili düzenleyici lisans VSFC'nin resmi web sitesinde bulunamamıştır.

Bu nedenle, ACY Securities'in bu şekilde lisanssız olarak kullanıldığını kanıtlamaktadır.

Özet, herkesin ACY Securities'in bu kadar Avustralya lisansları tarafından aldatılmaması gerektiğidir, ancak aslında hesap San Vinson altında açılır ve sonra altına girer girmez onu çıkarmak istemezsiniz Yatırım yapmadan önce açıkça kontrol edin.

Dedektif 1: 346439946

Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721

Dedektif 4: 2389671330

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin