Tasmanfx denetimi geçersizdir ve işlem tamamen kendi gelişmiş bir ticaret platformudur!Kavşak

2024-09-24 20:54:13 金融资讯 要懂汇

Tasmanfx denetimi geçersizdir ve işlem tamamen kendi gelişmiş bir ticaret platformudur!Kavşak

● Tasmanfx

Tasmanfx, TasmanoreignExchange'in 2009 yılında kurulduğunu ve Avustralya ve Yeni Zelanda tarafından düzenlendiğini iddia ediyor.Tasmanfx, basitleştirilmiş küresel ödeme yöntemleri, rekabetçi puanlar ve komisyonlar ve kapsamlı ticaret ürünlerinde iyidir.Deneyimli danışmanlar, yatırımcıların farklı yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılamaları için kapsamlı döviz hizmetleri sunmaktadır.

● Denetim hakkında

Resmi web sitesi: https://www.tasmanfx.com/

Resmi web sitesinde, zehirli Dil King, resmi web sitesi "Avustralya İçişleri Bakanlığı ve Yeni Zelanda tarafından düzenlendiğini ve işletildiğini" iddia etti.

✦ Avustralya 大

TasmanforeignExchangeptyltd

Poison Dili Jun, ASIC web sitesi bilgilerini inceledi ve Tasmanfx şirketi Tasmanseigneighchangeptyltd, Avustralya (ASIC), düzenleyici numara: 337970 tarafından düzenlendi.Tasmanfx, Avustralya (ASIC) döviz düzenleyici lisanslarına sahiptir ve gerçekten de döviz işlemi izinleri almıştır.

Ancak bu düzenleyici numara: 337970, CompasseignExchantePeptylited [Compass Döviz Co., Ltd.] olarak kullanılmıştır. Kayıt süresi Ekim 2006'dır.

Aralık 2013'ten itibaren, lisanslı lisanslı şirket ayrıntılı bilgileri ve kayıtlı adresi değiştirdi ve Compass, Tasmanfx'in Avustralya lisansından oluşan bir güverte oldu.

● Kayıt ve ifşa beyanı

Zehirli Diljun, bu resmi web sitesinde de büyük bir sorun olduğunu buldu.Resmi web sitesinin risk uyarı bildiriminde, Poison Dili Jun, Tasmanfx'in "Tasman'ın döviz koleksiyonunu açıklamak ve kişisel bilgilerinizi Tasman Döviz web sitesini işletmek için kullandığını" açıklamak için çok fazla içerik kullandığını gördü.

Kayıt arayüzü ayrıca yatırımcıyla temasa geçme ihtiyacını işaret etti ve personel göndermeden sonra yatırımcıyla aktif olarak iletişime geçti.

Ve yatırımcıları çeken bu resmi web sitesi, hepsi yeni getirilen eksiksiz bir TasmanFX düzenleyici denetim ve şirket kayıt bilgileri sağlamaz.

Açıkçası bir deri web sitesidir.

Zehirli dil yardım edemez, ancak yatırımcıları doğrudan resmi web sitesinde almasına izin verilemeyen içerik nedir?

Tasmanfx, yatırımcılar bu sorunlarla karşılaşırlarsa, sürekli şikayet katmanlarıyla karşılaşırlar ve bu şikayet nesneleri yatırımcıların sorunlarını çözmeyi bile garanti etmeyecektir.

Kullanım açısından, bilgi ve materyalleri kendiniz değiştirmeye karar verebileceğiniz ve hatta yatırımcının erişim gücünü önceden bildirimde bulunmaksızın durdurabileceğiniz açıklanabilir!

Bu durumda, Tasmanfx'in sorunu çözememesi mümkün mü ve yatırımcıların ziyaret etmesi yasaklanıyor mu?

Yukarıdakiler Tasmanfx'in tüm araştırma içeriğidir.Tasmanfx'teki ASIC lisansının çalışan siyah menkul kıymetler firmalarından satın aldığından şüpheleniliyor!Düzenli ticaret platformu yok, işlem süreci gizli ve opak.

bize Ulaşın:

Dedektif: 3464399446 Gerçek: 31476777259

Zehirli Dil: 2389671330 Kardeş: 2124228721

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için Hakikat Kardeş QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgulama platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını anlayın.