Etoro mimarisinin düzenleyici riskleri olabilir!Filipinler SEC tarafından 21 yıl veya 5 milyon pezo için cezalandırıldı!

2024-08-06 17:48:24 资讯 要懂汇

Etoro 2007 yılında kuruldu ve sosyal işbirliği ve yatırımcı eğitimine odaklanan farklı bir yatırım topluluğu yarattı.

Ancak, "çapraz asset yatırımı" sağlamak kolay değildir!Ülkeler farklı varlıklar için farklı tanınırlık ve hoşgörülere sahip oldukları için, ülkemde düzenleyici kurumların uygulanmasına ve lisansların dağıtımına karşılık gelecek sıkı kısıtlamalara sahiptir.

Aynı zamanda, Etoro'nun çapraz yatırım hizmetleri koşullarını karşılaması gerektiği anlamına gelir ve birden fazla ülkede işletilmesi gerektiği anlamına gelir.

Etoro resmi web sitesi aracılığıyla çok fazla düzenleyici lisansa sahip olduğunu bulabiliriz!Bununla birlikte, bu aynı zamanda çok sayıda gizli risk üretir ve aynı zamanda yatırımcıların risk ve düzenleyici uyum konusunda kararının bir testidir!

Örneğin, CYEZ, AB düzenleyici çerçevesinin bir parçasıdır.

Buna ek olarak, kripto para piyasası bu çerçeve altında düzenlenmez, bu da Etoro'nun Kıbrıs varlıklarındaki kripto para işlemlerinin denetim ile korunmadığı anlamına gelir.

Seychelles FSA tarafından verilen menkul kıymetler düzenleme lisansı gibi, benzer düzenleyici sorunlar da ortaya çıkacaktır.Bu nedenle, kripto para piyasasında kullanılmaz!Bununla birlikte, gevşek bir açık deniz denetimi olarak, çeşitli ülkelerdeki müşteriler için döviz hesapları için bir toplama yeri olmak genellikle kolaydır.

Ve İngiliz FCA dedektifinin çok fazla tanıtması gerekmiyor.

Bununla birlikte, Avrupa Birliği sisteminden ayrılan İngiliz FCA'nın, özellikle kripto para piyasası için çok gelişmiş olduğunu belirtmek gerekir.

Ancak katı denetimle de ünlü Avustralya ASIC farklıdır ve nispeten muhafazakar bir politika seçer.

Aynı şey BAE'nin Abu Dabi küresel pazarındaki ADGM varlığı için de geçerlidir, ancak daha muhafazakar menkul kıymetler ve türevlerle sınırlıdır!

Bu sadece yüzeysel bir doğrulama, bazı sızıntılar olabilir!

Bununla birlikte, prob, Etoro'nun "çapraz asset yatırımı" nın "çapraz asset yatırımı" olasılığını ifade eder, ancak yatırımcıların Etoro aracılığıyla özgürce yatırım yapabileceği ve ticaret yapabileceği anlamına gelmez!Yatırımcıların hala farklı kuruluşlarla, farklı bölgelerde farklı anlaşmalar imzalaması ve farklı işlemler yapmaları gerekiyor!

Bu, sözde "çapraz asset yatırımı" nın varlık türünü özgürce dönüştürmenize izin vermediği ve esasen farklı varlıkların dönüşümünü değiştirmeniz gerektiği anlamına gelir.Biri arasındaki fark, sadece bu dönüşümün Etoro sisteminde tamamlanabilmesidir.

Ancak bu karmaşık sistem, yatırımcılara açıkça müdahale edecek ve ayrıca birçok vicdansız "ajan" için kolaylık sağlayacak!Ayrıca yatırımcıların giriş maliyetini ve riskini artırdı.

Özellikle, sadece dedektifi hissettirmek için kendini geliştirmiş bir ticaret platformu sağlar!

Sonuçta, şirketinin mimarisi ve sistemi son derece karmaşık ve karanlıktır ve birçok çalışma alanı vardır.Bugün, sadece kendini geliştiren bir ticaret platformu sağlanır, bir diktatöre inanmak imkansızdır!

Özellikle, Etoro şu anda hızlı genişleme ile kontrol edilmeyen bir trend var!Bu, Filipin Menkul Kıymetler Borsası Sec.

Platformun Filipinler'de bir şirket olarak kayıt yapmadığı veya satış veya menkul kıymetler sağlama için gerekli bir lisans ve yetkilendirme almadığı belirtiliyor.Bu nedenle, Filipinler'de ürünleri tanıtan herhangi bir kişi veya kurum, 5 milyon pesoya veya en fazla 21 yıl hapis cezasına çarptırılabilir.

ETORO, dünyanın birçok ülkesinde finansal düzenleyici kurumlarla düzenlenmiş ve kayıtlı olmasına rağmen, iş kapsamı hisse senetleri, kripto para birimleri ve diferansiyel sözleşmelerdeki farklılıkları kapsamaktadır, ancak Filipinler'deki operasyonu karşılık gelen yasal destekten yoksundur.Etoro, Filipinler'deki hizmetlerinin "aktif tanıtımını" reddetti ve Filipinler'de yerel iş veya pazarlama kurmadığını vurguladı.

Ve bu durum Etoro'nun devletine uygun görünüyor ve insanlara kendilerini düşünmek için yatırım yapmak gerekiyor.

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını açıklayın, şikayet edin

Dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin

Dedektif 1: 3464399446 Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721 Dedektif 4: 2389671330