TMGM gizlice ajanı zehirledi!Hesap yönetim sisteminin gizli tehlikeler için kriz ve satış teşvikleri vardır!

2024-08-24 22:27:06 资讯 要懂汇

TMGM, her zaman "diferansiyel sözleşme işlemleri ticareti yapan önde gelen bir sağlayıcı ve yenilikçi" olan kendi kendini ilan eden bir komisyoncudur. Edge İnovasyon Platformları.

Çin'de her zaman popüler ve popüler olmuştur ve çok dikkat çekici bir broker!

Bununla birlikte, TMGM ve ticari macunu her zaman tartışmalıdır ve sahte platformlar ve sahtekarlık için en zor hit alanlardır!Rakamlarını sık sık bazı raporlarda görebilir ve bazı polislerde ve yerel duyurularda sık sık suçlular olarak görünebiliriz!

Ve dedektifin bugün-aşağıdaki ajan ve müşteri yöneticisi hakkında konuşmaktır!Sadece bugün, TMGM ajanından bir konuk şikayeti!

Müşteri bu yıl Mart ayında şikayet etti ve müşteri yöneticisi yazarın alt -gününü ve müşterilerini kazmak için Yüksek Komisyon kullandı, bu da yazara ciddi sorun ve kayıp getirdi.Ajan öfkeli ve hayal kırıklığına uğradı ve herhangi bir koordinasyonu kabul etmeyeceğini ve diğer satış isimlerine geçmeyi umduğunu söyledi!

Temsilcinin konuk şikayetinde bazı sorular vardı!Müşteri yöneticisi çok fazla otorite duygusu mu?Temel hesap yönetim sistemi hakkındaki kullanıcının bilgisi olmadan acente müşterilerini isteyerek aktarabilir!

Ve müşteri yöneticisinin davranışı açıkça mantıksız ve bencillik ve ahlaksız davranışlarla dolu!Aynı zamanda, dedektifin dışlanması ve öfkesi önerilen mazeretler ve tehditler ve komisyonun ayarlanması ve iftirasıdır.

Dedektifi şaşırtan şey!Temsilcinin şikayet e -posta bilgileriyle karşı karşıya kalan TMGM, her zaman sessiz bir tutuma bağlı kalmıştır.10 gün boyunca cevap yok.Fakunctory bile ajanının kovuşturulmasını doğrudan görmezden gelmez!

Detective, müşterilerinizle karşılaşırsanız, müşterilere karşı tutumundan şüphe duymalıdır.Kavşak

Bu güne kadar, oyunculuk e -posta açıklamasına göre, "müşteri hizmetleri tarafından saldırıya uğradı ve resimde bir e -posta göndermek için kullanılan e -posta [email protected]" doğrudan gönderilemez. "Açıkçası sorunu çözmek kolay değildir ve sorunu çözmek de mümkündür!TMGM bana özel bir diyalektik felsefe dalgası gösterdi!

Aynı zamanda, bize TMGM'nin iğrenç yüzünü de gösteriyor!Her şeyden önce, platform yönetimi ve güç ile ilgili büyük sorunlar var!Müşteri yöneticisinin yetkisi o kadar büyüktür ki, müşterinin komisyonunu istediği gibi değiştirebilirsiniz ve müşterileri temsilcinin rızası olmadan acente adına aktarabilirsiniz.Müşterilerin fonlarının ve hesaplarının da istedikleri anlamına mı geliyor!Kavşak

Aynı zamanda, bu kelimedeki ajan "öfke ve hayal kırıklığı" na ek olarak, e -postada "alt -ajan", "müşteri" ve "çizim" gibi bilgilerle de bir gerçek ortaya çıkarabiliriz!TMGM'de çok seviyeli bir pazarlama MLM veya ekip satış teşviki yapısı var.Satış ve pazarlama alanında bir tür "ponzi aldatmaca".

En büyük özellik, kontrolden çıkmanın kolay olması ve bu model açıkçası sürdürülemez bir iş modeli!Dedektifler, sistemi korumak istiyorsanız, modelin stabilitesini korumak için orijinal ajanı kullanmanın gerektiğini düşünüyor!Ajan muhtemelen kurban olacak!

   

Bu aynı zamanda TMGM ajan balık ejderhalarının kaotik fenomenine neden olur!Daha önce, dedektif, yerli ajanının "Lao Suo Finance" ın Northeast Finans ve Ekonomi Üniversitesi'nden mezun olduğunu iddia eden ve 15 yıldır sektörde zengin bir deneyime sahip olan Shi Moumou'nun gerçek adı olduğu haberini kırdı!

Bununla birlikte, hiç kimse Xuexin.com'da Kuzeydoğu Maliye ve Ekonomi Üniversitesi'nin kişisini bulamadı!Bunun hileli olup olmadığı bilinmemektedir veya önceden okulu bırakır!Ve!TMGM profesyonel personel işe almak bir örnek değil!   

Ayrıca müşteri hizmetleri yöneticilerinin yerleştirme ve işleme sorunlarında sızdırıldığı müşterileri de var!Olaydan sonra temasa geçmesi gereken müşteri, şirket bir bildirim yayınlamamış olsa bile, bir geri bildirim süresi kayıtlı ve kabul edilmelidir!

Ve şirket çözümü belirledikten sonra, uygulama sürecinde ilk kez kaçırabilecek müşteriler!Buna herhangi bir sektörde izin verilmiyor mu?Açıkçası, TMGM'nin bu konuda büyük bir gizli tehlikesi var ve yatırımcıların uyanık olması gerekiyor!

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını açıklayın, şikayet edin

Dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin

Dedektif 1: 3464399446 Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721 Dedektif 4: 2389671330