Borsayı anlayın: Quantlab sorunları yatırımcıların temel çıkarlarını içeriyor!

2024-08-17 21:40:40 资讯 要懂汇

Son zamanlarda, kardeşimin odağını tanıdığım birkaç aracılık şirketi yatırımcıların temel çıkarlarını içeriyordu.

1.quantlab

Quantlab adlı yeni bir finansal ticaret şirketi dedektiften güçlü bir ilgi uyandırdı!

Akademik, teknoloji şirketleri ve donanım tedarikçileri tarafından ortaklaşa olduğunu ve kendilerini 20 yıldan fazla bir süredir karıştırıldığını ve finansal alanda yeni atılımlar ve ilerleme aramaya kararlı olduğunu iddia ediyor.Ve "finansal piyasada bilimsel ve teknolojik güçlerin kanıtı ve lideri" olarak bağımsız.

Ve QuantLab özel olarak gizli değil!Terörist geliri "günlüklaştırma oranı%2.0 ila%2.5" in dedektifi, aylık kimyanın en az%720'si aylıklaştırma oranının en az%60'ını ifade eder!Climax yerinde oldu!

"20 yıl boyunca sektörde karışık,%720" diye sormak istiyorum.Buffett'in ortalama yıllık büyüme oranının, Stok tanrıları tanrısı da%20 olduğunu bilmelisiniz!Neden "Finansal Tanrınız "sın?   

Daha çirkin olan şey!QuantLab ayrıca çok seviyeli bir pazarlama (MLM) veya takım satış teşviki yapısı olmanın iyi olduğunu söyleyerek bir dizi "adım ekibi geliri" yaptı.Satış ve pazarlama alanında satış ve pazarlama alanında bir tür "ponzi aldatmaca"!En büyük özellik, kontrolden çıkmanın kolay olması ve QuantLab modelinin açık bir şekilde sürdürülemez bir iş modeli olmasıdır!   

2.eightcap yihui

Son zamanlarda, Huiyou'nun Sekizcap Yihui Yixi adlı bir komisyoncunun kurulduğu bilgisinden öğrendik.   

 

Yukarıda belirtilen oylamadan, ilk müşterinin sekizcap Yixi Point'in 500 ABD Doları mevduatının başlangıcından itibaren ödenebileceğini ve daha sonra sadece 1.500 dolar ödenebileceğini iddia ettim; 10.000 ABD Doları para yatırdıktan sonra, birkaç gün boyunca iyi bir kâr elde etti, ancak Yihui tüm kardan düşer ve müşterinin hesabını sebepsiz olarak kapatır.

Bu iki müşterinin şikayetlerinden, sadece Yixi yatırımında para kaybedebileceğinizi görebilirsiniz. Platformun yatırım yapması gerektiğinden emin olun!

3.EnJoytrader

Zehirli Dil, son zamanlarda bir topluluk gördü. kontrol etmek!

Keyifli Topluluğu, teknik destek sağlayan üçüncü bir partili servis ajansıdır.2016 yılında, bağımsız araştırma ve geliştirme yoluyla akıllı ve tek sistem.

Tek bir toplulukla, yüksek kaliteli tüccarları, menkul kıymet firmalarını ve yatırımcıları entegre eden üçüncü taraflı bir hizmet ajansıdır. Motor otomatik kopya işlemleri.   

Çok yüksek kaliteli tüccarlar ve brokerler çok önemlidir!

Keyifli resmi web sitesinden, onlarla işbirliği yapan iki menkul kıymet firması kahraman ve transtlowlimited daha önce bir sermaye tepsisi var.

Bunlar daha yaygındır ve yatırımcılar sorunlarla karşılaşabilirler.Bu platformlarda paranız varsa, altını mümkün olan en kısa sürede ödemeniz önerilir!Kavşak