Siyah platform KCMTRade Metin Oyunu Oynatın!Denetimden kaçınmak için "Yetkilendirme" yoluyla!İşe alındınız mı?

2024-08-17 13:09:41 金融资讯 要懂汇

KCMTRade, genel yatırımcılarda yüksek bir komisyoncu gibi görünüyor.

Sektördeki insanlar daha fazla bilgi sahibi olacak.23 yıl içinde bile, siyah bir platform olan selefi KCM Kurkai idi.

Karanlık KCM Korka, Göz kamaştırıcı sözlü acı içinde olan Zurka'nın ezici sözlerini görmek için yazıyı ters çevirin.

Marka yükseltildiğinden, bugün yükseltilmiş KCMTrade'nin önceki Siyah platform departmanını değiştirip değiştirmediğini ve markayı yasal olarak uyumlu işletip işletmediğini kontrol etmek mi?

Resmi internet sitesi

http://linkkcm.com

https://www.kcmtrade-cn.com/

https://kohlecaps.com

Yukarıdaki URL'ler KCMTRade'nin resmi web sitesine girebilir.

Ancak, talimatlarda devam eden kullanıma tıklarsanız, bunun sistematik bir yanlış yargı olduğunu düşündüğünüz anlamına gelir, ancak yine de ticarete devam etmek için web sitesine girmeyi seçebilirsiniz.Şekil KCMTRDE'de gösterildiği gibi, hala basitleştirilmiş Çince'yi desteklemektedir.Bu nedenle, KCMTRade hala yerli yatırımcıları ticarete davet ediyor, ancak sorun hesabı donmuşsa veya gelir açıksa, KCMTrade sonuçları almayacaktır.

在 网点 导航 可以 看到 看到 共 共 两 张 毛里求斯 监管牌照 监管 【澳大利亚 澳大利亚 ​​澳大利亚 ​​澳大利亚 ​​澳大利亚 ​​澳大利亚 ​​澳大利亚 ​​澳大利亚 ​​澳大利亚 ​​核查 核查 核查 核查 核查 核查 核查 分别 分别 分别 分别 分别 分别 分别 分别 分别 分别 分别 分别 分别 分别

Düzenleyici lisans

Bu bir Avustralya AR lisansı.

AR lisansı, düzenleyici ajans, lisansın doğrudan denetimidir.

Bu nedenle, AR lisansı da MM tam lisansının yüksek altın içeriğinden çok daha azdır.

Çeviri ile bu Mauritius lisansının da diğer şirketler tarafından verilen bir lisans olduğu görülebilir.

Lisansı satın alarak veya diğer yollarla kullanma hakkı ile, KCMTrade'nin kendi başvurusu için bir lisans değildir, bu nedenle lisansın sadece [CrediaInternationalManagementltd], [KohlecapitalMarketsLimited] paylaşılan lisanslar için bir lisans olduğu söylenebilir. "Büyük" aracılığıyla, ancak Mauritius (FSC) tarafından doğrudan denetlenmez!

Ticaret platformu

Ekonominin lisansları çok fazla fotoğraf tutabilir, ancak odak noktası, şirketin fiziksel hesabı ve yatırımcı işleminin yüksek altın içerik denetimi ile gerçekten kullanılıp kullanılmadığıdır!

KCMTRade resmi web sitesi, MT4 ve kendi kendini geliştiren ticaret platformları olmak üzere iki ticaret platformunu göstermektedir.

Ana akım ticaret platformu olarak MT4, yatırımcılar tarafından derinden tanındı. ManagementLtd] Yönetim Şirketi Lisansı.

Mauritius lisansının altın içeriğinin tüm ülkeninkinden çok daha az olduğunu ve denetim ve cezanın büyük ulusun lisansı kadar katı olmadığından bahsetmiyorum bile.Dahası, [KohlecapitalMarketsliumited] sadece yetkili bir lisans ve yatırımcıların fonları garanti edilmez.

Kendini geliştiren ticaret platformu, ana akım bir ticaret platformu olarak kullanılamaz ve en az en büyük üç dezavantaj vardır:

1. Kararlı bir internete sahip olmanız gerekir.İşlem sırasında ağ gecikmesi, kesinti ve istikrarsızlık işlem sonuçlarını etkileyecektir.

2. Büyük güvenlik tehlikeleri vardır.Kendini geliştiren ticaret platformları, büyük olasılıkların kişisel verileri tarafından düzenlenecek.

Oldukça aktif ticaret davranışları işlemleri etkileyecektir.Piyasa dalgalanmaları büyük, güncelleme hızlı ve işlem hacmi büyük ve sık, bu da sunucuda arka planda sıkışmış ve kendi geliştirilmiş sunucuda gecikmeye neden olacak ve bu da işlem sonuçları üzerinde ciddi bir etkiye sahip olacak.

Kendini geliştiren yazılım bir satıcı tarafından geliştirilir ve arka plan, kcmtrade tarafından marka yükseltmesinden önce ciddi sorunlara ve veri anormalliklerine maruz kalmıştır.Veri anormalliği tüccar yazılım geliştiricileri sorunu mu?Bu noktada, KCMTrade lisansının MT4 platformu işleminin doğrudan denetimi olduğunu bulduk."Dolap Güvenilir" komisyoncularının hiçbiri aslında resmi prosedürler aracılığıyla uygulanması için bir lisans için başvurmadı mı?Kendini geliştiren ticaret platformu daha az garantilidir ve kardeşimin uzak durması tavsiye edildiğini biliyorum!

Yukarıdaki içerik, yasadışı tüccarların kendini geliştiren ticaret platformlarını kullanmasını önlemek için kardeşi anlayan bir işlem ortamıdır.Doğrulama içeriği yalnızca HUI Friends için referans içindir.

Dedektif (1): 346439946

Dedektif (2): 3147677259

Dedektif (3): 2124228721

Dedektif (4): 2389671330

Platformu kontrol etmeniz ve ipuçlarını açıklamanız gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgulama platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını anlayın.