HUI'yi anlayın: SO -Called Gano Finans Topluluğu, vb. Dikkatli olun, bir sonraki patlayıcı sermaye diski olabilir!

2024-08-31 18:34:51 资讯 要懂汇

Exchange Circle'da herkes finansal yönetim deneyimi hakkında daha fazla iletişim kurmak istiyor.Ve bu vicdansız platformlar genellikle topluluk çukuru yatırımcılarını oluşturmak için birleşiyor.Dürüst olmak gerekirse, çok fazla topluluk gördükten sonra çok güvenilir bir şey olmadığını ve olasılığın fon diskini içereceğini bilmek!Yani herkes toplumu birden fazla gözle görüyor!Kardeşinizi burada birkaç örnek bilin ve muhtemelen gördüğünüzde anlıyorsunuz!

1. Gano Finans Topluluğu

Son zamanlarda, "Keyfini Çıkar" dikkatimizi çeken "Gano"!Sohbet işinde Huiyou ile sohbet ederken "tam otorite" şeklinde bilinir! 

Bilmeniz gereken ilk şey!"Keyifli" de "Gano", ancak her zaman finans topluluk olarak işletiliyorlar!Yardım edemiyorum ama kardeşi soruyorum.Cevap apaçık hayır!   

Buna ek olarak, Çin'deki ilgili finansal yatırım hizmetleri ve operasyonları, devlet tarafından tanınması gereken finansal ile ilgili lisanslar veya ilgili niteliklerdir!"Jiangsu Gano Technology Co., Ltd." veya selefi "Jiangsu Gano Technology Co., Ltd."

Dahası, My Country Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu, yatırım ve iş hizmetleri üzerinde "tam olarak görevlendirilmiş" veya "komisyon işlemleri" gibi nispeten açık kısıtlamalara sahiptir!   

Bu nedenle, Çin'deki "Gano" nun Çin'deki finansal yatırımlarda yasadışı olduğu açık olabilir ve "yasadışı operasyona" ait olduğu kesindir.

2. Dmttech

Yukarıdaki resim DMTech'in resmi web sitesi tarafından tanıtılan operasyon modudur, DMTTech kaydından sonra, DMTTech yatırımcılara hesap açma komisyoncuları sağlar. ve kayıp negatif olacak.Süreç normal gibi görünüyor, ancak ajanın dört bağlantısının dört bağlantısı -dmttech -brokers -fund yöneticisi gizem içeriyor!

Dmttech'in resmi web sitesinde tanıtım ve işbirliği için 7 platform var.Çünkü hala kendi ekranlarını gizlemek için DMTech ile işbirliğine ulaşan çok iyi bilinen platformlar var!HTFX, Shanhai Securities vb. Dahil, Madam Wall Street gibi yeni yardım etmek için iyi bilinen bazı kamu platformları da var, Dmttech'e bölünmeyi beklemek için büyük bir yatırım yapma olasılığına sahip!

3.htfx

HTFX İngiliz Şirketi'nin bilgilerini kontrol ederken, yasal kişisinin Li Moujun olduğunu buldunuz mu?

     

Li Moujun, ülkedeki üç şirketi kontrol etti: Shanghai Baicai Network Technology Co., Ltd., Hebei Shunda Breeding Co., Ltd. ve Handan Junda Enterprise Management Consulting Co., Ltd ..Dürüst olmak gerekirse, endüstrinin sektörünün geniş bir süresi bir yıldız değil ...

Aynı zamanda Li Moujun, Hainan Hida Network Sales Co., Ltd. ve Hainan Star Yazılım Geliştirme Co., Ltd.'nin finansal lideri olarak da görev yaptı."Daha fazla çalışma yeteneği" olarak tanımlanabilir!

Li Moujun'un ortakları arasında Shanghai Rounuo Özel Sermaye Fonu Management Co., Ltd. ve Pekin Haoyuan Junsheng Fon Yönetim Co., Ltd.

Bunlar sadece fon diskindeki bazı şirketlerdir veya büyük bir fon sahtekarlığı grubudur.Sadece finans endüstrisi değil, üreme, ticaret ve diğer endüstrilerde çok fazla endüstriyel zincirleri var!

Sermaye disk cdgglobal olaydan sonra neden güvenli bir şekilde ayrılabilir ve pırasa kesmeye devam etmek için htfx adını değiştirebilir?Neden bu kadar yasadışı fon yaratan gruplar var?Bu, soruşturma yapıldıktan sonra karmaşık bir grup.Bu çeteler genellikle sıkı bir şekilde organize edilir ve dolandırıcılık sürecinde görevlerini yerine getirirler.Farklı stratejiler ve araçlar benimseyin, yasal boşlukları kullanın ve tüm yatırımcıların parasını cebine koyun!

Görünüşte tesadüfi karşılaşma, arkasındaki sürekli matkapların ve hesaplamaların sonucudur!Uyanmak!Yatırımcılar!Bu daha düşük yollarla hayatınızın tasarruflarından sıkılmayın!

Yukarıdakiler, herkes için bulduğum gerçek vakaları anladığım gerçek durumdur ve referansınızı kontrol etmek için ilgili bilgiler var!KavşakBu karmaşık ilişkilerin arkasında daha büyük tuzaklar var!Kavşak