Zhihui düşünce pazarları denetim ve değişim verilerini önlemek için Çin halkı için "üçlü tuzak" olarak adlandırılabilir!

2024-07-16 9:36:11 金融资讯 要懂汇

Zhihui düşünce pazarları denetim ve değişim verilerini önlemek için Çin halkı için "üçlü tuzak" olarak adlandırılabilir!

Dedektif bugün Zhihui Thinkmarkets'in itirafını duyuyor.

Yatırımcılar, üçüncü taraflı teklif hataları nedeniyle yatırımcılardan düşüldü ve yatırımcılar, yatırımcılar için tazminattan sonra müzakere ettikten sonra, müşteri hizmetleri personelinin medyada açıklanması durumunda açıkça tehdit etti. Durum itibarsız bir Zhihui platformu olarak kabul edilecektir, bu nedenle yatırımcıların dövizde spekülasyon yapmak için büyük fonlar kullanmaları gerekmektedir ve yatırımcıların fonlarının bilinmediğini sorgulamalıdır.

Platform, müşterinin kitabının kârlılığını istediğiniz gibi düşürüyor, ancak bundan sonra rahatsızlıktan dolayı üzgün olduğu e -postaya cevap verdi.

Zhihui ThinkMarkets'in neden yatırımcıların kesintisini "düşürebileceğine" bir göz atalım?

Zhihui ThinkMarkets

Zhihui ThinkMarkets, 2010 yılında kurulmuştur ve genel olarak yatırımcılara döviz, mal, hisse senedi ve endeksler için hizmet vermektedir.

Resmi web sitesi: https://www.thinkmarkets.com.cn/

Zhihui ThinkMarkets, resmi web sitesi pop penceresinde Tayvan, Hong Kong veya anakara Çin'de ofis ve çalışanların bulunmadığını vurgulasa da, resmi web sitesi tam bir ince Çin web sayfası oluşturdu ve basitleştirilmiş Çince kaynak koduna ekleniyor. ThinkMarkets'in Çin ile yüz yüze bakan yüz yüze karşı karşıya gelmeyi planladığı görülebilir.

Basitleştirilmiş Çin web sitesinde gösterilen finansal ürünler büyük miktarda dijital para birimini içeriyor mu?

Ülkedeki finansal ürünlerin ticaret kripto para birimi olmayan finansal lisansı olmadığından, kripto para birimi blok zinciri Çin'de yasadışıdır!

Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu'nun "Çin Sanal Döviz İşlemlerinin Kapsamlı Yasağı" 24 Eylül 21, 21'de bir bildirim yayınladı: Sanal para birimlerinin çözülmesi ve işlem bilgileri sağlanmasıyla ilgili hizmetlerin kapsamlı yasaklanması.Yasadışı finansal faaliyetlere girmek cezai sorumluluk için soruşturulacak ve Çin bankalarının 2013 yılı başında kripto para birimi işine katılmaları yasaklanmıştır.

Kendini geliştiren platform ThinkTrader ve TradingView.

ThinkMarkets'in resmi web sitesinin büyük ölçekli düzeni, kendinden geliştirilmiş ticaret yazılımının, ThinkTrader ve üçüncü taraf grafik platformunun TradingView'in büyük ölçekli gelişiminin tanıtımı ile birleştirilmiştir, bu nedenle yatırımcıların tavsiye etmeleri için ilk tercih platformu olacaklar. yatırımcılara.

Bu etkinlik konuk şikayette de belirtildi: ThinkMarkets'teki yatırımcılar Avrupa, Amerika, Amerika Birleşik Devletleri, Japonya ve platformdaki poundlarla karşılaştı. dolar.ABD -Japonya ve İngiliz poundları, kayıplar üçüncü taraflı alıntı hatalarıyla verildi, ancak sonuç kâr fonları düşüldü.

Yatırımcı, ThinkMarkets platformunun finansal kurumların denetlenmesini önler.

ThinkMarkets'in MT4/MT5'te gerçek ticaret varlıkları ve hesapları var mı?

ThinkMarkets'in kendi gelişmiş platformu ThinkTrader'a ek olarak, ThinkMarkets aynı anda MT4 ve MT5 platform işlemlerini destekler.

ThinkMarkets, Avustralya varlığı olan [TFGlobalmarkets (AUST) Ptyltd] adlı işlemler için MT4 ve MT5'te kullanılan sadece bir varlıktır.

[TFGlobalmarkets (AUST) Ptyltd] Gerçekten de Avustralya ASIC tarafından düzenleniyor, ancak 2019 gibi erken bir tarihte Avustralya Menkul Kıymetler ve Yatırım Komisyonu (ASIC) Çinli müşterilere hizmet vermeyi bırakmak için bir duyuru yayınladı.Avustralya ASIC düzenleyici lisanslarının Çinli müşteriler için düzenleyici işlemlerde bir rolü yoktur!

Bu nedenle, hangi platform bir hesap açmak isterse, işlem denetlenmeyecektir.

Yukarıda belirtilen kendinden geliştirilmiş işlem yazılımı üçüncü taraf denetimi ve incelemesinden yoksundur.

    İşlemin adilliğini ve adilliğini sağlamak imkansızdır.

    Opak işlem verileri ve kuralları nedeniyle, yatırımcıların doğru ve kapsamlı bilgi almaları zordur ve doğru yatırım kararları vermek zordur.

    Yazılımı işlemler için kullanırken, yatırımcıların platformun hesabına para yatırmaları gerekir, ancak platform, müşteri fonlarını kötüye kullanma ve sahte tanıtım gibi fon güvenliği sorunlarına sahip olabilir ve bu da yatırımcıların fonlarına zarar verir.

    Yazılım, zamanında ve etkili müşteri hizmetleri sağlayamayabilir ve yatırımcıların yatırımcının yatırım deneyimini etkileyecek sorunlarla karşılaştığı zaman içinde çözülemeyebilir.

    Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını açıklayın, şikayet edin

    QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

    Exchange Circle Dedektif: 346439946

    İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

    Sorgulama platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen Exchange uygulamasını anlamak veya büyük uygulama pazarlarını ve mobil mağazaları aramak için kodu okuyun

    "Anlamak için" anahtar kelime indir