Hasat yapmaya başlayın!Riddertrader'ın resmi web sitesi, Domuz Sürücülerini Öldürme Kapalı!Yakın gelecekte sahtekarlıktan şüpheleniliyor!Varimasyon arttı!

2024-07-16 9:36:11 资讯 要懂汇

Hasat yapmaya başlayın!Riddertrader'ın resmi web sitesi, Domuz Sürücülerini Öldürme Kapalı!Yakın gelecekte sahtekarlıktan şüpheleniliyor!Varimasyon arttı!

Riddertrader'ın platform maruziyeti son zamanlarda nispeten sık görülüyor!

Dedektif, Huiyou'nun arkadaşlarının Nisan ayında herhangi bir duyuru ve istemleri olmadan duyurusu ve istemleri olmadığında platformun aniden işlemi durdurduğunu öğrendi.Para başvurusunda bulunurken, bilgilendirilmesi bir ay sürer.Bir ay sonra, 3 ila 6 ay beklemem gerektiği söylendi!Gecikme süresi açıktır ve şimdi altın çok uzaktır, bu da yatırımcıları hiç kabul edilemez hale getirir.

Riddertrader 13 Nisan 2023'te Mauritius'ta kayıtlı.

Riddertrader doğrudan piyasaya bağlanmaz, ancak bir aracı görevi görür ve müşterilerin tam tersi vardır, çünkü karları varlık satın alma fiyatı ile satış fiyatı arasındaki farktan gelir. Bunu yapmak için.

Muhtemelen maruz kalmanın temel nedenidir.

Önceki makalede, Riddertrader'ın çalışması sırasında anket bilgilerini kontrol ettik.

Resmi web sitesi: https://riddertrader.com/zh/ (açamıyorum)

Hepimiz, özellikle varlık satın alma fiyatı ile satış fiyatınız arasındaki kardan elde edilen kar için yüksek riskler eşlik ediyor.

Yaygın olarak kullanılan fon yöntemleri, sadece büyük düzenleyici kurumlar tarafından düzenlenerek, doğal olarak düzenlenen ticaret platformu ve doğrudan düzenlenmeyen düzenleyici yöntemlerdir!

Birincisi, Riddertrader tarafından başlatılan kendi kendini geliştiren platform. gizem için.

İkincisi, MT4/MT5'teki Riddertrader'daki gerçek işlemlerin varlığıdır.

Riddertrader'ın ticaret platformu MT5'i destekler.

2009 yılında, Saint Vincent ve Green Nading'in Değişiklik ve Konsolidasyon Yasası'nın 149. Bölümü, Saint Vincent SVGFSA'nın MT5 tarafından [Riddertraderltd] altındaki gerçek işlem hesaplarını açmadığını açıkça belirtti.

Özetle, platform kaldıraçının yüksek olduğunu bulduğunuzda, daha fazla ücretsiz teslimat ve aynı zamanda standart Ponzi dolandırıcılığıyla iyi bir teslimat. Yatırımcıların Müdürü.Yatırımcılardan gözlerini hafifletmeleri isteniyor, bu yüzden küçük ve ucuz için açgözlü olmak istiyorum!

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını açıklayın, şikayet edin

QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

Exchange Circle Dedektif: 346439946

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformu, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen havale uygulamasını anlamak için kodlama uygulamasını anlayın

Veya büyük uygulama pazarları ve mobil mağaza araması

"Anlamak için" anahtar kelime indir