HTFX, çalışan siyah platform CDGGLOBAL tarafından yapılır!HTFX Fon Diski DMTTech ile işbirliğine ulaşmadan önce herkes iyi bilinir!

2024-07-10 2:19:23 资讯 要懂汇

Circle'daki birçok yatırımcı bilir: HTFX, çalışan siyah platform CDGGLOBAL tarafından yapılır!HTFX Fon Diski DMTTech ile işbirliğine ulaşmadan önce herkes iyi bilinir!  

Ancak şimdi HTFX, Sermaye Diski'nin bir parçası olmaktan memnun değil.  

Bence mükemmel aldatmaca hala dedektif tarafından bulundu!Bugün maruz bırak!1. HTFX Büyük Fonlar

    CDGGLOBAL yolu çalıştırdığından, HTFX aldatma yolunu açmak için CDGGLOBAL "manto" nu miras aldı!  

          

    HTFX'in web sitesi: İkisi düzenleyici ajans tarafından düzenlenen 3 şirket vardır. Sayı 332/17 özüBu ipucuna bakalım!

    Ancak HTFX'in İngiliz lisansı veya Kıbrıs lisansı olup olmadığı, lisansın ana gövdesinin CDGGLOBAL olduğu açıktır.Bu, yüz -yüz kesim pırasa tipik bir değişim!

    Dedektif, İngiliz Endüstrisi ve Ticaret Bürosu'nun web sitesinde HTFXlimited şirket bilgileri hakkında bilgi alırken, şirketin denetleyicisinin Lijunli (Li Lijun) olduğunu ve vatandaşlığın Çin olduğunu buldu!Bu şüphesiz HTFX'in Çinli için siyah platform yaptığını ve siyah platform CDGGLOBAL ile aynı grup olduğunu gösterebilir!İyi Çinlilerin Çinlilere yalan söylemediğini mi söylüyorsunuz?

      HTFX ve Fon Diski Çalışma Modu DMTech

      HTFX ve Fon Diski DMTTech'in işbirliğine ve özel operasyonlarına bir göz atalım: Daha önce, DMTTech'in resmi web sitesi HTFX ile açıkça yazdı!Resmi haber ayrıca HTFX'in MIB'i olmak için HTFX ile bir işbirliğine resmen ulaştı.

      Her şeyden önce, DMTech bir broker değil, bu yüzden işbirliği modeli: DMTTECH Tanıtımı, kullanıcılar tarafından sağlanan herhangi birini seçebilir.Tabii ki, DMTech tarafından seçilen aracılık bunu önceden tartıştı ve A ve B Press rutinini oynadı!DMTech'ten yatırımcılar sağladıkları menkul kıymetler firmalarında açılır ve daha sonra B deposu aracılığıyla kurulurlar.

      Yüzeyde, bu brokerler ayrı ayrı çalıştırılır.HTFX, kârın bir kısmını DMTech'in hasatından alabilir.

      Keskin yatırımcıların keşfettiğine inanıyorum: HTFX, San Vincent ve HTFX'in İngiltere'deki HTFXlimited lisanslı şirketinde HTFXlimited'de aynı ad olarak yer alıyor!Karışıklıklarla oynuyorlar!Sonuçta, St. Vincent herhangi bir döviz işlemini denetlemiyor!Neden bunu yapıyorsun?Nedeni basit.

      İngiltere ve Kıbrıs arasındaki lisansı etkilememek için, tüm müşteri fonları San Vincent HTFXlimited adıyla açılır!Herhangi bir sorun olsa bile, HTFX'in İngiliz ve Kıbrıs lisansları etkilenmeyecek!

      Bu St. Vincent şirketinin kuruluş tarihine bakıldığında 2023.01.17 idi, şimdiye kadar sadece yarım yıl oldu.

      Ama şimdi HTFX ile ilgili bir içerik yok.HTFX artık işbirliği modelinden memnun olmadığından, bu modeli kendi başına yapmak için yeniden açmıştır.

      HTFX'in yeni şirketine Huasheng Group deniyor!

        Huasheng Grubunun Tanıtımı

        İlk olarak Huasheng Group Corporation'ın soybilimine bakalım.

        1. Yingkai nicel teknoloji/hazine varlıkları

        Yingkai Nicel Technology Corporation, bireysel müşterilere ve sadece büyük bir kurum ve menkul kıymetler firmalarına hizmet etmediğini iddia ediyor.

        Tanıdık hissediyor musunuz, bu daha önce bahsedilen DMTTech İşletme Modu ile tamamen aynı!Sadece bu sefer tüm bürolar tarafından tasarlandı.

        Ne kadar övünür olursa olsun, tüm tanıtımlar HTFX'in HTFX rakamlarının bile Huasheng Grubu propagandasında göründüğü ve HTFX lisanslarını tanıtmaya odaklandığı belirtiliyor.Bununla birlikte, San Wengson'un kayıt süresi ve dedektiften önceki anket hakkındaki gerçek, gerçekleri üretiyor!

        Yingkai Nicel Teknoloji Şirketi Genel Müdürü Jiang Chunbao'ya bakıldığında, Jiang Chunbao'dan sorumlu iki Huasheng Grubu Şirketi var: Shanghai Yingkaibao Varlık Yönetimi Co., Ltd. ve Hainan Yingkai Nicel Technology Co., Ltd.Eşitlik değişikliğinden, Şangay Yingkaibao Asset Management Co., Ltd.'nin başlangıçta Şangay Sanhong Asset Management Co., Ltd. ve Hainan Yingkai Niceliksel Teknoloji Co., Ltd olarak bilindiği öğrenilmiştir.Değişim süresi gösterilerinin tamamı bu yıl Haziran.

        SO -Constreded Nicel Technology Company, sadece nicel teknoloji ile hiçbir ilgisi olmadığı söylenebilen işletim yazılımı tarafından geliştirilmiştir!

        2. Pekin Haoyuan Junsheng Fon Yönetim Co., Ltd.

        Dedektif, üçüncü bir taraflı işletmenin kredi sorgusu platformunda Pekin Haoyuan Junsheng Fon Yönetim A.Ş.'nin yasal temsilcisinin Liu Lizhong ve gerçek direktör olduğunu buldu: Li Xiaojing.Ortağın sütununda tanıdık bir figür buldu: Li Lijun, bu kişi HTFX'in İngiliz şirketinin başkanı!

        Bütün bunlar bir tesadüf değil.Sözde grup, nicel teknoloji ve özel sermaye fonları HTFX tarafından yapılan ünlü salonlardır!

          HTFX'in yasadışı bağış toplama olduğundan şüpheleniliyor!

          Pekin Haoyuan Junsheng Fon Yönetim Co., Ltd. Ticaret Yasadışı!

          Bundan önce, dedektiflerin popüler bilim ve özel sermaye fonlarıyla ticaret yapması gerekir:

          Her şeyden önce, resmi özel sermaye fonlarının kesinlikle abone olması ve yatırımcıların tüm yönlerini araştırması gerekir!Garanti fonları, kara para aklama gibi yasadışı eylemleri içermez!Yatırımcıların abonelik için uygun olduğundan emin olun!

          İkincisi, fonların güvenliğini sağlamak için, yatırımcıların bağımsız bir fon velayet hesabı kurmak için güvenilir bankalarla işbirliği yapmak gerekir.Sadece birden fazla tarafın rızasını geçmeniz gerekiyor!Sadece bu şekilde fonların istediği gibi kaldırılmaması garanti edilebilir!

          Yatırımcılar tarafından sağlanan transfer kaydına göre, tüm fonlar açıkça şirketin hesabına konuyor!Velayet bankasının hesabı değil!Buna izin verilmiyor ve ihlal edilmiyor!Bu zaten bir suçtur.

          Yukarıdaki resim, fon adları, banka hesapları, abonelikler vb.HTFX'in aksine!HTFX bir çember aldı ve sadece gerçek amacını örtmek için büyük bir satranç aldı, bu yüzden kimse kara kalp eylemlerini bilmiyorlardı.

          Dedektif yatırımcıları burada hatırlatıyor!Abone olduğunuz fonla ilgili bir sorununuz olduğunu veya özel bir hesap için para vurulduğunu fark ettikten sonra, lütfen ödemeyi hemen durdurun!Yasaya göre, özel sermaye fonları kamuya açıklanamaz.Bu bir yalancı!

            Pekin Haoyuan Junsheng Fon Management Co., Ltd.'nin düzenli bir lisansı yok!

            İster özel sermaye fonu ister özel sermaye ve risk sermayesi fonu olsun, Çin Fonu Endüstri Derneği'ndeki kayıt için kaydedilmelidir.Ancak, bir işletme lisansına ek olarak, Pekin Haoyuan Junsheng Fon Yönetim Co., Ltd. daha fazla içerik sağlayamaz!

            Çin Menkul Kıymetler Denetimi ve İdare Komisyonu'nun resmi web sitesi aracılığıyla Dedektif, Pekin Haoyuan Junsheng Fon Yönetim Co., Ltd. ile ilgili herhangi bir bilgi bulamadı!

            Çin Menkul Kıymetler Yatırım Fonu Derneği'nin resmi web sitesinde, Pekin Haoyuan Junsheng Fon Yönetim Co., Ltd. hakkında kayıt bilgisi yok!

            Dedektif tüm web sitesini çevirdi ve şirketin herhangi bir tanıtımını sorgulamadı!Bu siyah bir atölye!

            Ülkemin "Menkul Kıymetler Yatırım Fonu Yönetimi için Geçici Tedbirler" ve Çin Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu'nun "Fon Yönetimi Şirketlerinin Kurulmasına İlişkin Başvuru Bildirimi" hükümlerine göre, Kayıtlı Fon Yönetimi Şirketleri, kayıtlı sermayeyi daha az karşılamalıdır. 100 milyondan fazla yuan ve hissedarlar para birimini kullanmalıdır. Bu koşul fonlar tarafından ödenir.Pekin Haoyuan Junsheng Fund Management Co., Ltd.'nin işletme lisansından, kayıtlı sermayesinin sadece 50 milyon yuan olduğu ve kayıtlı fon yönetim şirketinin en temel gereksinimlerini karşılamadığı bilinebilir!Uyumlu değil!

            Buna ek olarak, Pekin Haoyuan Junsheng Fon Management Co., Ltd.'nin bir fon lisansı yoktur ve bunun yasadışı bağış toplama için kurulduğunu göstermek için yeterlidir, bu, dosyalama vb.Herkes bu şirket için uyanık olmalı!Kötü adama zor olan para vermeyin!

            Son olarak, dedektifler, Pekin Haoyuan Junsheng Fon Yönetim Co., Ltd'nin yasadışı bilgileri hakkındaki haberleri kırmak için konuya aşina olan kişiye davet edilir. Fon Management Co., Ltd.!

            Yatırımın temkinli olması gerekiyor!Lütfen dikkatlice seçin!

            Dedektif QQ: 346439946