Wocom Hong Gao Grubunun denetimi ve platformu başarısız oldu mu?Kaçmak için gizli bilgi!

2024-06-03 10:03:53 金融资讯 要懂汇

● Woom Hong Gao Grubu

Wocom Honggao Grubu 1986 yılında Hong Kong'da kuruldu.Uluslararası bir emtia ticaret şirketinin şubesidir.Müşterilerin finansal hedeflerine göre özel ihtiyaçlarını karşılamak için özel yatırım planları sağlayın.

Wocom Honggao Group'un puanlarının ve birçok şikayetinin puanlarını ve birçok şikayetini anlamak için Wocom Honggao Group'un dondurulmuş ve altın veremeyen hesap gibi birçok sorunu var.Hong Gao, dolandırıcılık için "Wocom" yayınlayan ve resmi web sitesinde bir açıklama yapan bir suçlulara cevap verdi.

Bu şekilde, müşterinin şikayetlerinin altın ve hesap dondurmasına verilemeyeceği bazı konular, yatırımcıların sahte WOCOM makroeler ile işlem görmesi son derece muhtemeldir ve kaybın Wocom Hongzhong ile hiçbir ilgisi yoktur.

Kardeşimin bu ifadenin sadece bir vuruş olduğunu ve yatırımcının, ticaret platformunun, belirlenen banka hesabı ve posta kutusunun resmi web sitesini bilgilendirdiğini ve ilgili bağlantılardan daha fazla bir tanıtım gibi olduğunu biliyorum. Gerçekten benzer menkul kıymetler olup olmadığı araştırılmamıştır.

Peki sahtekarlığı taklit ediyor mu yoksa Wocom Hong Gao'nun kendisiyle ilgili bir sorun mu var?

Resmi web sitesi açıklamasında, Wocom Honggao Group'un dört Hong Kong varlığı sağladığını anlayabiliriz:

    Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu'nda ("Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu") Ticaret İşletme Sayısı'nda menkul kıymetlere kayıtlı.

    [Wocomlimited] Hong Kong Vadeli İşlemler Borsası Borsaları ve Ceno.aah843'e göre Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu'na vadeli işlemler sözleşmesi işlemlerine kaydoldu.

    [WOCOMBEIGNEXCHANGECO SINIRLI] Menkul Kıymetler Düzenleme Komisyonu'na kaydedildi ve Ceno.Acl076'ya göre döviz işlemlerinden yararlandı.

    [WocominVestmentManageLitited] Ceno.AAG705'e dayalı menkul kıymetler ve varlık yönetimi için danışmanlık hizmetleri sağlamak.

    Bakalım bu halka açık denetim bilgileri bugün güvenilir mi?

    ● Denetim

      Wocomseritiesitiesited

      Wocom Hong Gao Group tarafından sağlanan [WocomSecuritieslited] şirketi, Menkul Kıymetler ve Vadeli İşler Denetimi Komitesi (SFC) tarafından düzenlenmemiştir.

        Wocomlimited

        İkinci WOCOM Honggao Grubu Hong Kong Varlığı [WocomliMited], Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşler Denetim Komitesi'nin (SFC) düzenleyici kayıtlarını bulamadı.

          WocomforiignexchangeCo.Limited

          Wocom Hong Gao Group'un [WocomforiignexchangeCo'nun hala Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşler Denetim Komitesi'nin (SFC) düzenleyici kayıtlarını sorgulamıyor.

            WocominvestmentManananantlimited

            Wocom Hong Gao Group'un Hong Kong varlığı [WocominVestmentMagementLited] hala Hong Kong Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Denetimi Komitesi'nin (SFC) düzenleyici kayıtlarını sorgulamıyor.

            Bu garip.Wocom Honggao Grubu hala çalışıyor mu?Wocom Hong Gao Grubu'nun diğer iştiraklerinin resmi MT4/MT5 kayıtlı ticaret hesabı mı?

            Kardeşin MT4/MT5'i kontrol ettiğini biliyorum, Wocom Honggao Group şu anda MT4/MT5'in kayıtlı kullanım izinleri yok.

            WOCOM Honggao Group'un resmi web sitesinde, uygulama aracılığıyla indirilen kendi kendini geliştiren bir ticaret platformu var, ancak indirmeyi anladıktan sonra, bu uygulamanın kaydedildikten sonra, ajanın iletişime geçtiğinden şüpheleniliyor. Yatırımcı, bu tür bir operasyon modelini üstlendikten sonra, bazı Çinli yatırımcılar tarafından belirtilen "hesap satıcısıyla iletişime geçme ihtiyacı" sorusunu kabaca anlayabilirsiniz.

            Bu noktada, WOCOM Honggao Grubunun güvenilecek bir koşulları yoktur ve tüm Hong Kong denetimi geçersiz kılınmıştır.Aynı zamanda, kendini geliştiren ticaret platformu resmi web sitesinden kaldırıldı, ancak işlem her zaman aktif.İnternetteki birçok müşteri kardeşimin Wocom Honggao Grubunun koşmaya hazır olduğundan şüphe etmesi gerekiyor mu?Yoksa "ürün yükseltmesi" için hazır mı?WOCOM'un resmi web sitesinin bilgi bilgileri değişikliğin kenarındaydı!Kardeşin hala paraya girişin altını mümkün olan en kısa sürede ödeyeceğini tavsiye ettiğini biliyorum!Yukarıdaki içerik, yasadışı tüccarların kendini geliştiren ticaret platformlarını kullanmasını önlemek için kardeşi anlayan bir işlem ortamıdır.Doğrulama içeriği yalnızca HUI Friends için referans içindir.

            Dedektif (1): 346439946

            Dedektif (2): 3147677259

            Dedektif (3): 2124228721

            Dedektif (4): 2389671330

            Platformu kontrol etmeniz ve ipuçlarını açıklamanız gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

            İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

            S

            Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin