Siyah platform Rockfort Stone Securities, Çin parasını aldatmak için Rockglobal Locke International olarak yeniden adlandırıldı!

2024-06-12 3:05:49 资讯 要懂汇

Siyah platform Rockfort Stone Securities, Çin parasını aldatmak için Rockglobal Locke International olarak yeniden adlandırıldı!Gerçek IP aslında Pekin'de!

Seni uzun zamandır görmedim!Gerçek kardeşim geri döndü!Gerçek kardeşin olmadığı günlerde, bir broker tekrar başını değiştirdi ... ama uygulama hala ilacı değiştirmeden çorbayı değiştirdi ve hala çukur yatırımcılarının parasına dayanıyordu!Rockglobal Locke International (eski adıyla Rockfort Stone Securities)!

Qing Yixi'nin bir müşterinin şikayeti olduğunu görebilirsiniz:

Ve bu konuk şikayetler, selefi Rockfort Stone Securities'in aynı şekilde çalışmasıyla aynıdır:

Ardından, Rockglobal Locke International'ın çekirdek kartını tek tek tanıtmak için gerçek kardeşi takip edin!

Birini Hesaplama: Rockglobal Locke International Altın Vazgeçmeyecek

(1) Rockglobal Locke International'ın düzenli denetimi yok

Rockglobal Locke International neden bu kadar kibirli olabilir?Gerçek kardeşi resmi web sitesinde bazı cevaplar buldu.

Rockglobal Locke International'ın resmi web sitesinde, en altta risk açıklamasını görebiliriz, Rockglobal Locke International San Wenden ve Grenadin'e kayıtlı olduğunu ve şirketin kayıtlı adı: RockGlobalinationAllimited olduğunu söyledi.

Gerçek Kardeş, San Vincent'ın resmi web sitesinin resmi web sitesinde Rockglobal Rockglobalinlationalimity'nin şirket bilgisini buldu, ancak şirketin St. Vincent web sitesindeki kayıt süresinin 16 Mayıs 2023 olması ilginç!Bu bir ay önce!

Ve şirketin ajans adı: WilfredServicesltd.

Şirketin önceki Hakikat kardeşi, diğer seçicilerdeki herkese tanıtıldı.

San Vincent daha önce resmi olarak haberlerin, denetim dışı döviz yapmadığını belirttiğini açıkladı!Rockglobal Locke'un para kazanmaya cesaret etmesinin nedenlerinden biri de budur!Onu kısıtlamak için eksiksiz bir düzenleyici sistem yoktur, fonların hareketi bilinmemektedir ve resmi ve yetkili banka bir ortam olarak, teşekkür etmelisiniz!Bir sonraki dalganın size vermesini beklemeyin!

(2) Yeni Zelanda Lisansı Şüpheli Güverte Rockfort Stone Menkul Kıymetler

Gerçek Kardeş, Rockglobal'ın resmi web sitesi aracılığıyla indirdi.

Yeni Zelanda'daki FSP ve FMA'daki gerçek kardeş, gerçekten bir döviz lisansına sahip buldu, ancak bunun gerçekten emin olduğunu düşünüyor musunuz?Hayır hayır hayır!KavşakBu lisans Rockglobal Locke International değil!Kavşak

Neden diyorsunuz ki, lütfen gerçek kardeşin aramasının kanıtlarına bakın!

Rockglobal Locke International hakkında bilgi ararken, gerçek kardeş Rockfortmarkets web sitesini buldu ve web sitesi Rockfort Stone Securities'in resmi web sitesi!

Aşağıya baktığınızda, web sitesinin altındaki şirket adının ve adresinin Rockglobal Locke International'daki Yeni Zelanda lisansına karşılık gelebileceğini görebilirsiniz!

Bu yüzden!Sadece bir gerçek var!Rockglobal Locke Uluslararası Yeni Zelanda Lisansı bir Güverte Rockfortmarkets (Rockfort Stone Securities)!Ve Rockglobal Locke International, koşmanın orijinal rockfortmarketleri!Kavşakİyi adam, yelek değiştirdim ve para toplamaya devam ettim!Hala bu tür koşullar altında altının basit olduğunu düşünebilir misiniz?

Konuk 2: Rockglobal Locke International, Rockfort Stone Securities

Önceki karşılaştırma sayesinde, Rockglobal Locke International'ın ticaret lisansının bir Güverte Rockfort Stone menkul kıymetleri olduğu belirlenebilir.

(RockGlobal resmi web sitesi alan adı sorgu sonuçları)

(Rockfort Stone Securities resmi web sitesi alan adı sorgu sonuçları)

Rockfort Stone Securities'in resmi web sitesi Haziran 2019'du. Bu yıl Haziran ayında bu kısa yıl yola çıktı.Öte yandan, Rockglobal'ın 2004 yılında kuruldu ve bu süresi dolmak için iki yıl değil.

Önündeki gerçek kardeşle birleştiğinde, Rockglobal International St. Vinson, Rockfort Stone Menkul Kıymetler geçti.HAYIR!Bütün bunlar önceden hazırlanmış!3: Rockglobal'ın Locke'daki gerçek operasyon adresi Çin'de

(Rocklobal Locke International Gizli IP Sorgulama Sonuçları)

(Rockglobal Locke International Real IP Sorgulama Sonucu)

Gerçek Kardeş Başlangıçta Rockglobal Locke International'ın gerçek IP adresine kısa bir göz atmak istedi, ancak sanal IP'yi gizlemek için bazı araçlar kullandıklarını buldu, bu yüzden gerçek kardeşi bazı teknik araçları kullandı ve gerçek IP'yi buldu: 106.75.10.112 Sunucu Pekin'de!

Yani Rockglobal Locke International bizim tarafımızda!Ve insanlara zarar veren şeyler yapın!KavşakÇin'de ilgili bir yasal yaptırım yoktur.Kavşak

Sevgili arkadaşlar uyan!Artık çamurlu olma!Gerçek Kardeş, hayata çalışan samanı önünüze verdi!Henüz yakalamayın!Kavşak

Başka ne bilmek istersin?Doğruyu söyleyelim kardeşim!