AIMS TEŞEKKÜRLER, Ödülün kökeni nedir?

2024-05-27 2:19:22 金融资讯 要懂汇

AIMS TEŞEKKÜRLER, Ödülün kökeni nedir?

AIMS, "çevrimiçi ticaret endüstrisi" olduğunu iddia eden ilk hat komisyoncusu olarak "OLI" olarak da adlandırılır ve birçok ülkeden perakende müşterilere ve kurumsal yatırımcılara hizmet sunar.Ve kısa bir süre önce, bir "ambalaj" dalgası yaptı ve logosunu güncelledi ve kendine "ronging menkul kıymetler" olarak topraklanmış bir isim verdi!

Ancak bundan daha fazlası dedektiflerin dikkatini çekti.Dedektif, AIMS'in yerli şirketlere dayandığını buldu!

AIMS resmi web sitesinde, her zaman 2016 gibi erken bir tarihte ülkemin "Küçük İşletme Derneği Üye Birimi" haline geldiğini ve Çin'de bir dizi ekonomik ve finansal ödül kazandığını bile görebilir, ancak görünüşe göre Komplo var gibi görünüyor!Daha ne?

Açıkçası Çin'de birçok ödül kazandı!Ancak dedektif, Çin'deki amaçlarda herhangi bir uyum niteliği bulamıyor!Dedektifler, "Finans ve İdare Devlet İdaresi" ve "Menkul Kıymetler Denetimi ve Yönetim Komisyonu" nun lisans bilgi sorgusunda "AIMS" veya "OULI" ve "Ronging" ile ilgili varlıkları bulamazlar!Bu, ülkede ilgili nitelikleri olmadığı anlamına gelir!

Ve Çin'de sağlanan eylemleri ulusal koşullarımız için uygun değildir!Ülkemizin "döviz" ve "kripto para birimleri" üzerinde sıkı bir kontrole sahip olduğu iyi bilinmektedir.HIMS, Çin'deki "kırmızı çizgi" işini düzenlemeyen ve dokunmayan bir ekonomik satıcı.

Bu açıkça ülkemin yasasını ihlal ediyor, ancak böyle bir broker yerli broker seçiminde birçok ödül verebilir.

Bu gerçekten eğlenceli!AIMS tarafından kazanılan birçok yerli aracılık ödülü nasıl geliyor?Bu düşünmeye değer bir sorun.

Dedektifi daha da daha fazla yapan şey, böyle bir söz konusu komisyoncunun Shenzhen'deki Shenzhen'de karışık bir şirket matrisine sahip olmasıdır!

Aynı zamanda, görüntülenen adresinin hala Guangdong'da olduğunu belirtmek gerekir. Zaman, varlık bu yıl Ocak ayında kurulan yeni bir yıldız şirketi!

Takip ettikten sonra, yatırımcılar tarafından kullanılan hesap kuruluşunda doğrudan kullanılan ve sadece bir şirketi olan bir şirket var.   

Bununla birlikte, Vanuatu'daki VFSC hakkındaki bilgiler AuricinternationalMarketslimited hakkında bilgi bulamadı.

Bu nedenle, auricinternationalmarketslimite düzenlenmez.Bu noktada, MT4 platformunun ve yatırımcıların işlem yaptıkları fiziksel hesabın, sermayenin ada ülkesinde bulunan Vanuatu'ya akacağını belirleyebilir.

Küresel finansal işlemlerin giderek daha karmaşıklaşan bu döneminde, AIMS davaları bize bazı önemli konuları hatırlattı.Her şeyden önce, bir yatırımcı olarak, özellikle çokuluslu işlemleri içererken, ticaret platformunun özgünlüğünü ve uyumluluğunu dikkatlice tanımlamanız gerekir.İşletme şeffaflığı, uyum lisansları ve düzenleyici kurumların teyidi, bir yatırım platformu seçmek için kilit faktördür.

Amaçlar gibi vakalar, düzenleyici makamların ve yatırımcıların farkındalıklarını güçlendirme ve uyanıklıklarını artırma önemini vurgulamaktadır.Sonunda, çıkarların cazibesi bazı kurumların ve bireylerin risk almasına neden olabilir, ancak yasaların ve etikin çifte kısıtlamaları altında, adalet ve dürüstlüğün değeri sonunda değerlenecektir.

Yatırımcılar, açık ve şeffaf olan platformları seçmeli ve kişisel fonların güvenliğini ve meşru haklarını ve çıkarlarını korumak için yatırım için kesinlikle düzenlenmiş olmalıdır.

Platformu kontrol etmeniz gerekiyorsa, ipuçlarını açıklayın, şikayet edin

Dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformu, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen havale uygulamasını anlamak için kodlama uygulamasını anlayın

Veya uygulama hazine aramasında "anlayın" anahtar kelimeleri arama

Büyük mobil mağazalar da birbiri ardına başlatılacak

Dedektif 1: 3464399446 Dedektif 2: 3147677259

Dedektif 3: 2124228721 Dedektif 4: 2389671330