Koşma haberi sık!Siyah Platform TDX Global'in Doğru ve Yanlış Lisanssız Gizlenmesi Zor!Doğru yolu çalıştırmaya hazır mısınız?Kavşak

2024-05-23 7:44:31 金融资讯 要懂汇

Büyük döviz ticaret platformlarının yükselişi ile, bugün çok sayıda müşteri şikayetine neden olan birçok menkul kıymet firması var. Çok sayıda kovuşturma "Malezya menkul kıymetleri firmalarına ne oldu!

● TDXGLOBAL

Resmi Web Sitesi: https://tdxtrades.com/?

İlk gördüğüm pop penceresi, Tdxglobal'ın sahtecilik komisyoncuları için acı çektiğini ve "tdxglobal" bannesi altında birçok sahtekarlık olduğunu bilin.Ne yazık ki, büyük platformlardaki gerçek tdxglobal skoru da gerçekten ikna değil mi?

Son zamanlarda, kardeşim herhangi bir zamanda TDXGlobal'ın alan adını kontrol edebilecek bir dedikodu aldı.

Resmi web sitesinin resmi web sitesinde TDXGlobal etkili denetim bilgilerinden bahsetmedi, ancak "TDXGlobaltechnologies uluslararası bir aracılık şirketi.

Bununla birlikte, bölgesel muafiyet beyanında, "Bu web sitesinin bilgileri, Belçika, Kuzey Kore veya bu iki ifade gerçek çelişkilerle ticaret yapmak istiyorsunuz. ülke ve kazaların muafiyetini beyan ediyor musunuz?Faydaları sizi özel bir tekel tdxglobal yapar.

Açıklamada yatırımcılara sergilenen tek şirket [tdxglobaltechnologiesited] ve şirketin bir İngiliz şirketi, web sitesinin yayıncısı ve döviz ticaret platformunu işleten endüstri olduğunu belirtti.

Hiçbir şey bu [tdxglobaltechnologieslemited] 'nin düzenleyici bilgilerini göstermez ve başka bir meşru uyum döviz işlem sertifikası yoktur.

Brother'ın İngiltere'deki FCA resmi web sitesinde bilmenin [TDXGlobaltechnologiesLited] 'in lisanslı kaydını kontrol etmediğini bildiğini bilerek!Bu tuhaf!Hangi şirket ve yatırımcılar tdxglobal kullanıyor?

Ticaret platformu

İşlemin gerçekleştiği platformdan başlayarak, TDXGlobal'ın ana ticaret platformunu doğrudan kontrol ediyoruz.

MT5'i TDXGlobal resmi web sitesinden indirdikten sonra, TDXGlobal tarafından yatırımcılarla gerçek işlemlere sahip olmak için kullanılan kayıtlı fiziksel hesabın, yukarıda kontrol ettiğimiz düzenleyici olmayan İngiliz şirketi olan bir İngiliz şirketi olduğunu görebilirsiniz.Buna ek olarak, kardeşin TDXGlobal'ın başka ticaret platformlarını bulamadığını biliyorum.

Bu noktada, TDXGlobal'ın kaç tane otantik takliti olursa olsun, MT5'teki TDXGlobal gövdesinin gerçek ticareti de "lisanssız sürüş". Ve son zamanlarda tdxglobal'ın çökme şüphesine sahip olduğuna dair söylentiler var!Brother Brother, kullanıcıların zamanında para ödemelerini tavsiye eder!Hiçbir denetleyici brokerden uzak durun!

Dedektif (1): 346439946

Dedektif (2): 3147677259

Dedektif (3): 2124228721

Dedektif (4): 2389671330

Platformu kontrol etmeniz ve ipuçlarını açıklamanız gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgulama platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını anlayın.