uyarı!Siyah platform FXCG!Kontrol verileri, çoklu kötü niyetli tasfiyeler!Büyük bir yatırım kaybına neden oldu!

2024-05-26 17:48:24 资讯 要懂汇

Capstone Kunshi adında böyle bir menkul kıymetler satıcısı var ve aniden 2021'de gök gürültüsüne girdi!Ve yatırımcılar haklarını savunurken ve FXCG'nin yeni kimliğinden hemen sonra resmi web sitesini çalıyorlar!

Utanmaz davranışı ilgili medya tarafından tekrar tekrar ortaya çıkmış olsa da, dedektif yakın zamanda bir şikayet vakası aldı ve FXCG'de yardım aldı!

Denge yeterlidir, ancak zorla tasfiye edilir!

Dedektife göre, yatırımcı platformda FXCG'nin erken saatlerinde Capstone Kai Shi olarak adlandırılan altın işlemleri yapmıştı!Dönem içinde aracılık markası değişiklikleri yaşanmasına rağmen, acentenin yorumlanması ve rehberliği altında pek çok şüphe yoktu.

Beklenmedik bir şekilde, 15 Eylül 2022 aniden doğu penceresine oldu!Yatırım hesabı 661076, 39179,49 $ 'lık bir zarara neden olan pozisyonu yeterli bakiye altında kapatmak zorunda kaldı!

Dedektif maliyetini daha fazla çözen şey, yatırım platformun başarısız peşinde koştuğunda, altından paradan tasfiye etmeyi seçmediğim ve bu riskli siyahtan kaçmadığımı bilmiyorum. Platform!Bunun yerine, platformda ticaret yapmaya devam etmek somurtkan!

Müşteri acentesi aniden ayrıldı!Ve beklenmedik bir şekilde!

Bu yıl Kasım ayında, yatırımcıların komisyonu iade etmesini istediğinde daha çirkin bir olay meydana geldi.Ve arkanı dönün ve altına giremeyen altın problemini karşılayın!

Dedektifi değiştirirseniz, uzun zamandır altınınız kaldınız, ancak bu bariz sinyaller karşısında, yatırımcı hala biraz kör!

Birbiri ardına, bir platformla ilgili bir tasfiye ile karşılaşma!

Ancak, yukarıdaki içerik sadece "çirkin" in başlangıcıdır!3 Kasım'da yatırımcılar yeterli marj dengesi ve "kilit" öncülünde!Platformun zorunlu tasfiyesiyle tekrar karşılaştı ve 109348.45 $ 'lık bir zarara neden oldu!

Ama bu sefer hala FXCG'den olumlu geri bildirim alamadım!Bununla birlikte, bu büyük kaybın yatırımın uyanık olmasına neden olduğu ve bilgileri FXCG platformunda kaydetmeye başladığı açıktır!Ve FXCG açıkça yatırımcıların fonları!

4 Aralık'ta bir ay sonra!Aynı zamanda, 661076 ve 670851'in iki hesabı yatırımcı adı altında kapatıldı ve 11661.3 $ ve 55197.39 $ kayıplara neden oldu!Neyse ki, yatırımcılar o zaman gerçek zaman verilerini korudu!

Gerçek Hammer FXCG Platformu Verileri Terleme ve Yatırımcı Fonlarını Yutma!

FXCG ve TradingView pazarının açılmasından sonra K-Line Fiyat Karşılaştırma ekran görüntüsünü karşılaştırabiliriz.Doğrulama yoluyla, yatırımcıların şu anda 4 Aralık'ta olduğunu ve anormal fiyatlar nedeniyle kapatıldıklarını bilebilirsiniz!

Ancak, bu henüz bitmedi!Yatırımcılar daha sonra platform verilerini kontrol etmeye gittiklerinde, platformun olağandışı verilerinin gerçekten iyileştiğini buldular.Bu, birisinin verileri müdahale ettiği ve düzelttiği anlamına gelir, bu yüzden verileri ne olduğu için kurtarmak için budur!Açıkçası, FXCG perde arkasında!

FXCG Yatırımcı ticaret hesabını tek taraflı olarak iptal edin ve işlem geçmişini temizleyin

Kilit kanıt aldıktan sonra, uyanan yatırımcılar bunu anaparalarını kurtarmak ve en kısa sürede sahadan ayrılmak için kullanmak istediler!Beklenmedik bir şekilde, FXCG gerçekten utanmaz ve buna karşılık, "ajan" kimliği yatırımcılara yerleşti ve ayrıca bu konuyu çözmek için çok çalıştığını söyledi!

Ancak, yatırımcıların FXCG'nin "ajanının" "ajanını" sorgulaması ve müdürlerini kurtarmanın ihtiyaçları karşısında!FXCG, tüm siyah platformlar gibi susturmayı seçti.

微信图片_20240119125337.jpg

Aynı zamanda, yatırım ayrıca bankanın mevduat kaydının ancak 2020'den sonra bulunabileceğini ve 2020'den önceki rekorun Kaishi döviziyle tek taraflı olarak iptal edildiğini buldu!Aynı zamanda, ticaret hesabının yatırımcıların doğrudan çıkarları ile ilgili olduğunu bilmek için bir ticaret hesabı da vardır.

FXCG'nin lisansı yok!

Meyvasız yatırımcıları olmayan yatırımcılar, yardım için çaresizce buldular!Dedektif ilk kez doğrudan düzenleyici ajansın yardımını almak istedi!

FXCG'nin resmi web sitesi aracılığıyla, Body CapstoneGlobalMarketsllc'in St. Vincent ve Greennin'de kayıtlı uluslararası bir ticari şirket olduğu bilinmektedir.

Dedektife dikkat edenler, sadece San Weison FSA denetiminin döviz düzenlemesini düzenlemediğini ve temyizi kabul etmediğini, ancak neyse ki yatırımcıların esas olarak altın piyasasına yatırım yaptığını bilmelidir.Ancak, FXCG tarafından iddia edilen kayıtlı varlık lisansı bile alamadı!

Daha da çirkin olan FXCG markası ve ticari markalarla çalışmaktır.Ancak işlemler için kullanılan MT4 platformu aynı sahibi, capstoneglobalgrouplimited idi.Bu şirketin İngiliz Virgin Adaları'nda bulunan varlığı girer ve kayıtlı ve Yeyi olarak adlandırılır!

Ve işlemler için kullanılan bu varlık, işlemin dedektifleri tarafından doğrulandı ve İngiliz Virgin Adaları BVIFSC tarafından verilen herhangi bir finansal izin almadı!Bu, aracılık FXCG'nin baştan sona herhangi bir finansal denetim ile düzenlenmediği anlamına gelir!

Başka bir deyişle, mevcut durum söz konusu olduğunda, yatırımcılar haklarını ancak adli yollarla koruyabilirler!Bununla birlikte, uzun süreli bir perspektif olacak çapraz -border finansal yatırım vakalarıyla uğraşmanın zorluğu açıktır!

Dedektif, anormal platformlarla karşılaştığında, platformda ticaret yapmayı hemen durdurması ve kalan fonları zamanında durdurmak için mümkün olduğunca alması gerektiğini en akıllıca seçim olduğunu hatırlatıyor!Bir ticaret platformu seçerken, platformun itibarını ve etkili finansal denetimi kabul edip etmediğini de doğrulamanız gerekir.Yatırımcılara yatırımcıların temkinli olması gerektiğini hatırlatmak istiyorum, lütfen gözlerinizi aydınlatın!Kavşak

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın ~

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen hui uygulamasını anlayın ~

   

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını ifşa etmeniz ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için Hakikat QQ eklemek için lütfen kodu tarayın !!

Herkese bizimle iletişime geçmeye hoş geldiniz ~

Dedektif 1 3464399446 Dedektif 23147677259

Dedektif 3 2389671330 Dedektif 4 2124228721