Aracılık Colmexpro iş dünyasında iyi değil!Aynı adı taşıyan şirketler denetimi mi karıştırıyor?

2024-05-27 3:52:16 资讯 要懂汇

Aracılık Colmexpro iş dünyasında iyi değil!Aynı adı taşıyan şirketler denetimi mi karıştırıyor?

Colmexpro, Merkezi Limasso, Kıbrıs'ta bulunan 2010 yılında kurulduğunu ve özel yatırımcılara ve kurumlara döviz ve yatırım sağlayan bir broker olduğunu tanıttı.Ve yatırımcılara finansal piyasada çoğunlukla döviz, metal, endeks, stok farkı sözleşmesi ve emtia emtialar olmak üzere popüler ticaret ürünleri sunmak.

Colmexpro2.0 dikkat çekiyor

Son zamanlarda, "Brokerage Colmexpro'nun yeni bir platform Colmexpro2.0" ve ilgili bilgiler yayınladığı haberi yakında internete yayılacak, bu da anlayışın ilgisini uyandırdı ve komisyoncuyu sessizce takip etti.

Colmexpro2.0'ın bilgisayarlarda, cep telefonlarında ve web sayfalarında yaygın olarak kullanılan bir yazılım olduğunu gözlemledikten sonra, aynı danışmanlık ve değişim sırasında işlemi tamamlamak için kullanılan kendi kendini geliştiren bir platformdur!Bununla birlikte, kardeşim hakkında belirli bir süredir endişe duyan Huiyou, kardeşin her zaman kendini araştırmaya dirençli olduğunu anlamalıdır.

Sonuçta, kendi araştırmasının kullanımı temel olarak, işlemde bir anlaşmazlık meydana geldikten sonra satıcı ve noterlik olduğu anlamına gelir.

Özellikle, düzenleyicide zorluk, kanıt elde etmede zorluk ve ticaret platformunda zorluk özellikleri vardır!Bu, kendini geliştiren ticaret platformunu anlama görüşüdür.

Colmexpromultitrader platformu

Kendini geliştiren ColmexPro2.0'a ek olarak, ColmexPro da ticaret için üçüncü bir taraflı yıldız çoklu vurgu kullanıyor.

Bununla birlikte, genellikle Multitrader gibi "yeni yıldızlar" platformlarında bazı sorunlar vardır.Bunlar arasında, piyasanın uzlaşmasını ve hayatta kalma alanını ve menkul kıymetler firmasını ele geçirmek için, kalan menkul kıymetler firmalarının ilgili kayıt bilgileri tam ve etkili olamaz.Bu nedenle, platformdaki karışık menkul kıymetler balıkçılığı olgusu son derece ciddidir!

Bu nedenle, bu platformların kayıt bilgilerinin bu platformların kayıt bilgilerini kanıtın temeli olarak kullanmadığını biliyorum.Bu nedenle, bu bilgileri "Yeni Yıldız" platform işlemini kullanan Hui arkadaşları, zaten dairede gaziler olsa bile, platformdaki aracılıkın yasa ile gerçekten çalışıp çalışmadığına ve etkili bir şekilde denetlendiğine özel dikkat göstermelidir.

Metatrader4

Tabii ki, eski bir broker olarak Colmexpro, ticaret için MT4 platformunu kullanıyor!Ve sorgu yoluyla, Colmexpro'nun Kıbrıs'ta Colmexprotd aracılığıyla işlem gördüğü sezgisel olarak öğrenilebilir.

Mevzuat bilgisi

O zaman Colmexpro'nun denetiminin gerçekten etkili olup olmadığını anlayacağız.

Cyesec Cysec

Colmexpro'nun Colmexpoltd Cyesec'in CYSEC lisansını tuttu.Şirket, MT4 platform işlemlerinde kullanılan bir şirkettir.

Buna ek olarak, CYSEC'in işinin yaygın olarak işletilmesine rağmen, esas olarak Avrupa ve çevresindeki bölgelerine hizmet ettiği iyi bilinmektedir.Bu, diğer bölgelere hizmet edemeyeceği anlamına gelmez!

Güney Afrika FSCA

Aynı zamanda Colmexpro, resmi web sitesinde Güney Afrika'nın FSCA'sına lisans aldığını ve onun tarafından düzenlendiğini de belirtti.

Bunlar arasında Colmexpoltd, Güney Afrika FSCA tarafından denetlendi ve "kategori" kategorisi ve stok ve türevleri tarafından yetkilendirildi.Bu, şirket aracılığıyla döviz ve menkul kıymetlerle ilgili işlemleri yapamayacağı anlamına gelir!

Aynı zamanda, şirketin kayıtlı adresi MT4 platformundaki kayıt adresi ile açıkça tutarsızdır!Bu, şirketin Colmexpro tarafından işlemler için kullanılan bir şirket olmadığı anlamına gelir!

İlgili Gizli Tehlike

Ama kardeşimi biliyorum, bir sorun buldum.Colmexpro'nun lisanslı şirketlerine Colmexpoltd denir!Sergi endüstrisinde çeşitli bölgelerde sıklıkla birçok şirket olduğunu ve aynı zamanda kimliği kolaylaştırmak için genellikle aynı adı kullanmazlar!Colmexpro, kardeşin yatırımcıları kafa karıştırıcı niyetine sahip olduğundan şüphelendiğini anlamak için bunu yapmak zorundaydı.

Sonuçta, Colmexpro gerçekten belirli bir geçmişe sahip eski bir komisyoncu olarak bir tahmin.Çin'de ColmexPro ararken, 2016'da ilk atlanan şeyin finansal haberleri olduğunu ve hala bir skandal olduğunu hayal etmeniz zor -fonları içeren sorunun 100.000 Euro para cezasına çarptırıldığını hayal ediyor.Haber ayrıca para cezalarının kurallarına dikkat çekti:

İş endişeleniyor

Ve kardeşimin birçok tarafı bildiğini biliyorum ve şu anda aracılık Colmexpro'nun iş durumu konusunda endişeliyim!

Bir: Şirketin adresi birden çok kez değişti

Her şeyden önce, Mayıs 2019'daki saha ziyareti adresi 1, Chrysanthoumylonasttr, megaropanagides-4thfloor-ofis3, CY-3030LIMassol colmexpro Cyprus lisanslı şirketti.Adresin zaten boş olduğu bulundu.

Colmexpro'nun şirketin adresini: 8, JohnKennedystreet, Kanikaenaerios, İrlandalı, 4thfloor, Flat/Office440c -D, 3106, Limassol, Kıbrıs olarak değiştirdiği keşfedildi.Ekim 2020'de tekrar ziyaret edin ve Colmexpro'nun gerçek bir iş komisyoncusu olduğunu belirledi.Ve şimdi 2023'te tekrar bakıyoruz!Colmexpro şirket adresini değiştirdi!Sorunu sadece 5 yıl içinde açıklamak yeterli değil mi?Cyesec lisanslarına sahip şirketin Colmexpro'nun ana şirketi olduğunu belirtmek gerekir!Aynı zamanda, her lisans paylaşılamayan "adanmış" dır!

İkincisi: Son yıllarda, şirketin yüksek seviyeli yüksek seviyeli değişiklikleri sık sık değişti

Üstelik!Kardeşin, 2022'den 2023'e kadar üçüncü bir taraflı platform sorgusu aracılığıyla öğrendiğini bilerek, Colmexpro'da birçok personel değişikliği ve hatta kıdemli personele yayılan değişiklikler!Belirli bir durumu bilmek zordur, ancak bu kadar sık ​​ve birçok personel değişikliği genellikle işlerin basit olmaması gerektiği anlamına gelir!

Üçüncüsü: Silent iştiraki bağlı ortaklık

Son olarak, CYSEC, CYEZ LOUAS, "İngiltere'nin Geçici Lisansı" nda gizli bilgilere bir göz atalım!Bu, Colmexpro'nun İngiltere'de Cyrus'taki CYSEC CYSEC aracılığıyla bir şirket kurduğu ve İngiliz FCA ile doğrudan lisans aldığı anlamına geliyor.Ancak, kardeşimin dikkatini çeken ColmexPro resmi web sitesinde ilgili bir bilgi yok.

Kardeş doğrulamasının, şirketin "Colmexpoltd" olarak da adlandırıldığı ve gerçekten İngiliz FCA'da kaydedildiği belirlenir, ancak mevcut durumun "artık yetkili olmadığını" gösterir.Son olarak, şirketin şirketin bu yıl Ocak ayında feshi duyurduğunu doğruladığını anlıyorum!Öyleyse soru neden bu şirkete geliyor?Neden çözüldü?

Özetlemek

Colmexpro'nun kendinden geliştirilmiş 2.0 ticaret platformu olmasına rağmen, muhteşem olmasına rağmen, kendini geliştiren platform aracılık firmalarının "diktatörlüğünün" "diktatörlüğünün" dezavantajlarından kaçınamaz.Ve ticaret şirketinin kaydı ile tamamen tutarlıdır.Son olarak, çok partili keşiflerin keşfini anladıktan sonra, Colmexpro'nun mevcut operasyonu hakkında ciddi endişelerini dile getirdi!Umarım yatırımcılara yardımcı olabilir.

Platformu kontrol etmeniz, ipuçlarını açıklamanız ve şikayet etmeniz gerekiyorsa, haberleri açıklamak için bir dedektif QQ eklemek için lütfen kodu tarayın!

İş işbirliğine ihtiyacınız var, lütfen kodu tarayın ve işbirliği yapmak için uçak numarasını bırakın!

Sorgu platformları, şikayetler, daha fazla bilgi, lütfen HUI uygulamasını indirin